Show

Komentari 54

Gabi u akciji: 'Nakupila sam kile, ali se vraćam u teretanu'

Gabi u akciji: 'Nakupila sam kile, ali se vraćam u teretanu'

S bivšom konkurenticom Anom je u godinu dana postala bliska te se osjeća kao da su prijateljice cijeli život, a Leo kojeg zove Ciko ju je u emisiji najviše štitio

Bivša natjecateljica showa 'Život je na vagi' Gabrijela Crnjac (26) počela je ponovno raditi na sebi, a pohvalila se kako je smršavjela sedam kilograma. Ispričala je kako se nekoliko puta vraćala starim navikama, a to se dogodilo i nakon showa. Sad radi s privatnom trenericom, a uočila je i prve rezultate.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Na odličnom smo putu. Imamo prvih -7 kg, ne postavljamo si rokove, ali radimo marljivo - rekla je Gabi. Prije 'Života na vagi' nije mogla prehodati ni 100 metara da ne osjeti bolove u kralježnici, a ponekad je do 1 ujutro trpala sve u sebe što joj je palo pod ruku od nervoze.

Natjecatelji su joj postali podrška, a kasnije i prijatelji. S bivšom konkurenticom Anom je u godinu dana postala bliska te se osjeća kao da su prijateljice cijeli život, a Leo kojeg zove Ciko ju je u emisiji najviše štitio.

- S Anom, Leom i Darjanom sam se najviše zbližila i volim ih - otkrila je Crnjac koja je pojavivši se u 'Životu na vagi' rasplakala gledatelje. Tad je imala 184 kilograma, a u showu je skinula tridesetak kila. Nakon realityja Gabrijela je krenula na tečaj za vizažisticu u Zagrebu, koji je početkom godine uspješno završila.

- Skroz sam posvećena šminkanju, živim zdravo i ne opijam se više s društvom vikendom - rekla je tad Slavonka.

Najčitaniji članci