Show

Komentari 32

Gabi rasplakala prijatelje: Niti sto metara nisam mogla prijeći

Gabi rasplakala prijatelje: Niti sto metara nisam mogla prijeći

Brođanka je skinula preko 60 kilograma i drago joj je što su svi kandidati nastavili trenirati nakon završetka emisije. Nedavno je završila školu za vizažisticu i ostvarila san o novoj karijeri

Bivša natjecateljica 'Života na vagi' Gabrijela Crnjac (26) iz Slavonskog Broda obilježila je godinu dana od ulaska u show. Kaže kako je samo dan prije početka emisije do 1 ujutro trpala sve u sebe što joj je palo pod ruku od živčanoće. 

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

- Nisam mislila da ću se dobro snaći i bilo me je strah svega. Hoću li to moći jer ne mogu prehodati 100 metara da me ne boli kičma - prisjetila se Brođanka koju je u show prijavila njezina majka. Svojim iskrenim priznanjem rasplakala je mnoge prijatelje. 

Istaknula je kako je imala sreću što je ušla u dobar tim i sobu dijelila s, kako tvrdi, najboljima od najboljih. Ti natjecatelji su joj bili podrška i potpora kakvu nije očekivala. 

- S Anom, Leom i Darjanom sam se najviše zbližila i volim ih - rekla je Slavonka. 

Tvrdi da joj je bivša konkurentica Ana u godinu dana postala bliska kao prijatelji s kojima se druži cijeli život. Jako puno je učinila za nju u kući, a i nakon izlaska iz nje te to prijateljstvo raste svakim danom sve više. Natjecatelj Leo kojeg zove Ciko ju je u emisiji najviše štitio. 

- Veselio se mojim rezultatima valjda više nego ja. Najviše je popi*dio kada sam pojela krafnu, još više kad sam zapela na pola brda na izazovu - prisjetila se Gabrijela. Dodala je da je Darjana ipak najviše zavoljela u kući i s njime provodila većinu vremena razgovarajući, 'tukući se' i svađajući se svaki treći dan što se nastavilo i nakon završetka 'Života na vagi'. 

- Bio mi je velika podrška, prijatelj, oslonac. Svime time mi je postao jako bitan u životui još uvijek je bez obzira na sve - rekla je Gabrijela. Kao potporu je navela i trenericu Sanju Žuljević koja ju je svaki dan tjerala da ne posustaje, da probija svoje granice te joj je bila trenerica, psiholog i prijatelj. Kaže da je zahvalna svim kandidatima i sretna je što nakon izlaska iz kuće paze na vježbu i prehranu.  

- Drago mi je što svi ostali ustrajni vani, što skidamo kilograme, pa malo vratimo pa opet skinemo i dalje. Nadam se da će biti još puno sezona - zaključila je.

Gabrijela je nakon realityja krenula na tečaj za vizažisticu u Zagrebu koji je nedavno uspješno završila. 

- Skroz sam posvećena šminkanju, živim zdravo i ne opijam se više s društvom vikendom - osvrnula se Slavonku na novu karijeru. Oduvijek je voljela šminkati majku i prijateljice.

Nakon što je u showu skinula tridesetak kila, nakon završetka skinula je još trideset, a nekada je imala 184 kilograma. Najviše je htjela smršavjeti zbog oca koji ima problema s tlakom i nervira se zbog njezine težine. 

Najčitaniji članci