Obavijesti

Show

Komentari 1

Gabriella: Sviđa mi se styling Mirele Holy, dosta sliči mojem

Gabriella: Sviđa mi se styling Mirele Holy, dosta sliči mojem
5

Pjevačica je Saši Lozaru rekla da joj je najdraža hrana namaz Nutella, te je u izazovu od tri ponuđena namaza iz prve pogodila koji sadrži njenu omiljenu slasticu

VIDEO

Svjetska glazbenica Gabriella Cilmi gostovala je u showu Saše Lozara. U eteru je otpjevala svoje najpoznatije hitove, a stihove popularnog hita 'Sweet about me' s australskom glazbenicom zapjevao je i radijski voditelj Saša Lozar. 

- Oduševljen sam druženjem s Gabriellom. Jako je simpatična, otvorena i pristupačna pa naprosto nisam mogao vjerovati da sjedim u studiju pored velike svjetske zvijezde. Uživao sam u današnjem showu te ću je ako bude prilike, s veseljem opet ugostiti - izjavio je Lozar.

Simpatična Gabriella solidno se snašla i u nekoliko izazova koje joj je Saša pripremio pa je tako po frizuri Nike Kovača zaključila kako je on bivši nogometaš dok je pak Slavka Linića svrstala u televizijske voditelje. Vidjevši fotografiju Luke Modrića dvoumila se u nagađanju da li je nogometaš ili tenisač, a Mirelu Holy usporedila je sa sobom te pohvalila njezin styling. Saši Lozaru na kraju je otkrila kako joj je najdraža hrana namaz Nutella, te je u zanimljivom izazovu od tri ponuđena namaza iz prve pogodila koji sadrži njenu omiljenu slasticu.

- Ovo je najbolji nastup ikad. Osim neobičnog i zabavnog druženja s odličnom ekipom Antene Zagreb, imala sam prilike prigristi svoju omiljenu hranu. Nemam riječi, volim Hrvate - izjavila je glazbenica.

Zabavno druženje jedne od najpopularnijih australskih glazbenica i radijskog voditelja Saše Lozara zagrijavanje je za veliki Gabriellin koncert u zagrebačkoj Tvornici Kulture. Simpatična australaka pozvala je sve ljubitelje dobre glazbe da joj se pridruže u Tvornici, a oni koji nisu u mogućnosti neka ne očajavaju, jer Gabriella je naglasila kako se svakako namjerava vratiti u Hrvatsku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti
Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu