Obavijesti

Show

Komentari 87

Posljednji nastupili steperi: Vi ćete večeras biti među prva tri

Posljednji nastupili steperi: Vi ćete večeras biti među prva tri
16

Desetero natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, Škotske, Bosne i Hercegovine morat će dati sve od sebe kako bi oduševili žiri i publiku te skupili dovoljno glasova za prolazak dalje

VIDEO

Polovica mjesta u finalu već je popunjena, a ove nedjelje još troje natjecatelja osvojit će ulaznicu za veliko finale showa. No, borba neće biti jednostavna. Desetero natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, Škotske, Bosne i Hercegovine morat će dati sve od sebe kako bi oduševili žiri i publiku te skupili dovoljno glasova za prolazak dalje. 

- Očekujem večeras puno dobrih kandidata i dobrih točaka i da na kraju izaberemo tri kandidata koji idu dalje - izjavila je Maja Šuput (40) prije početka emisije. 

Led je probila 14-godišnja Gabrijela Braičić koja je sve na audiciji ostavila bez teksta izvedbom pjesme 'I am changing' te osvojila zlatni gumb. Ovog puta se predstavila publici i žiriju 'This is me', a prije nastupa priznala je kako joj predstavlja stres što zbog osvojenog zlatnog gumba svi imaju nekakva očekivanja od nje. 

- Ne pamtim kad sam bio ovako nervozan. Vezeš se za ljude kojima daš zlatni gumb, pogotovo ovakvi kao što su ti. Skromni i talentirani. Ti si jedno čudo prirode - komentirao je Janko Popović Volarić (44) te dodao kako ju sigurno vidi u finalu. 

Drugi na pozornicu stao je mentalist Siniša Hotko. 

- Ova točka može utjecati na vašu podsvijest. Prepustite se svojim mislima i slijedite moje riječi - izjavio je Siniša te zamolio žiri da zamisle broj, životinju i državu. Na kraju je otkrio kako je riječ o Danskoj i antilopi. 

- Prošli su me trnci. Pola studija je zamislilo ono što ste vi zamislili, ali ne znam što bi vam rekla - prokomentirala je Šuput, a Davor Bilman (44) rekao je kako se izgubio na samom početku trika. 

- Mislim da je uspješnost vašeg trika pola - pola - poručila mu je Martina Tomčić (44). 

Sljedeći su nastupali Pop rock škola Sarajevo koji su žiri prvotno osvojili s akapela pjevanjem. Prije nego što su stali na pozornicu otkrili su kako je ovaj nastup puno zahtjevniji, a veoma je bitno da su svi usklađeni kako ne bi došlo do pogreška. Izveli su čak tri pjesme grupe 'Imagine Dragons', to su 'Believer', 'Thunder'', i 'Demons'. 

- Moram biti iskrena. Uzeli ste si jako veliki zalogaj i ja pozdravljam realne ambicije, a mislim da vas je ambicija pojela. Vokalni aranžmani su išli u drugom smjeru - komentirala je Tomčić, a Bilman se složio s njom. 

- Žena će mi riskirati život za ovaj nastup. Dok smo vježbali bilo je ozljeda i krvi i jedna pogreška može biti kobna - izjavio je prije samog nastupa žongler Jakob Bergant koji je ovaj put žonglirao i sa sabljama, a u koreografiji mu je pomogla supruga Maja. 

- Prošli put mi je zabavni dio puno življi. Ovaj je bio mističan i snažan. Bilo je dobro, ali nije bilo wow - poručio mu je Bilman, a Martina je dodala kako nije uživala u njegovoj izvedbi. 

- Nije bilo dinamično kao i prvi put. Mislim da ne bi htjela to opet vidjeti. Opasno je, a i morate paziti na ženu. Ne znam hoćete naći dvije takve - izjavila je Šuput. 

Nakon žonglera nastupio je duo Max i Đuro kojima je cilj pobijediti na Supertalentu. Svoju koreografiju otplesali su na 'Fridu'. 

- Meni je ovo bilo sjajno i plesno i dramaturški. Vas dvojica ste izašli iz plesački sigurne zone. Preslatko vas je bilo gledati. Od audicija do sad žestoko ste se znojili - komentirala je Martina. 

Sljedeći su nastupili bend Cota G4 koji su otpjevali kombinaciju pjesama. 

- Ovo je potpuno nova postava koja prvi puta zajedno svira. Niti jedan koncert do sada nismo zajedno odsvirali - rekli su dečki kojima je ovaj nastup izvrsna uvertira u nadolazeće zajedničke koncerte.

- Bilo je savršeno. Svirate tako dobro i moćno. Idem na vašu svirku - poručila im je Šuput. 

Nakon rock grupe na pozornicu je stao trio No shame koji su dio koreografije otplesali na cajku 'To me radi'. 

- Vidi ste da ste jako puno radili. Toliko ste bili točni. Baš vas je bio gušt gledati. Popeli ste se dvije stepenice iznad - rekla je Maja, a Janko je dodao kako su razvalili pozornicu. 

Posljednju fazu još jedne polufinalne večeri otvorili su Sara i Đurica koji su nakon prvog nastupa na 'Supertalentu' dobili brojne ponude za gaže. Ovog su se puta odlučili predstaviti pjesmom 'All about that bass'. 

- Jako ste šarmantna gospodična - poručio joj je Janko, a Maja je primijetila kako ovaj duo nije imao ni trunke treme. 

- Obožavam toj vokal. Ja se želim pozvati na vaš koncert - rekla je Martina. 

Mnogi su iščekivali nastup Škota Steviea Starra čiji je talent gutanje stvari. Prvo je progutao rajčicu, a zatim žilet te je u ustima prepolovio rajčicu na pola. Zatim je popio deterdžent za suđe i vodu, te magnet s osam različitih pribadača. 

Stevie je progutao i žarulju, a tražio je od žirija prsten. Maja mu je posudila bižuteriju jer mu nije htjela dati vjenčani ni zaručnički prsten, što je on i progutao. No, tu nije bio kraj. Stevie je progutao ključ i lokot, a u trbuhu je uspio otključati lokot, staviti prsten i zaključati nazad lokot. 

- Ovo je jedan od talenata koji ostavlja bez daha, ali izaziva malu mučninu - rekla mu je Tomčić. 

- Ja bi ga vidio ponovno - rekao je Bilman. 

Posljednji na pozornicu stali su stepere iz grupe Step'n'jazz s tridesetak cura i jednim muškarcem.  

- Ako nakon ovog nastupa ne bude više muških članova, onda netko nešto nije skužio - poručio im je Bilman. 

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije