Obavijesti

Show

Komentari 13

'Galeb' Luka Nižetić uči kako zavesti, samo reci 'Upomoć!'

'Galeb' Luka Nižetić uči kako zavesti,  samo reci 'Upomoć!'
3

Pogledajte novi spot Luke Nižetića koji govori o ljetnim morskim zavodnicima, 'galebovima' i njihovim pokušajima osvajanja ženskih srca - 'galebarenju'

VIDEO

Nekad su galebovi znali svirat gitaru i pjevat dalmatinske pjesme i uvijek su bolje prolazili galebovi pjevači za razliku od danas kad bolje prolaze galebovi vozači, riječi su to splitske legende i glazbenika Đorđa Peruzovića na samom početku ovog spota kojima objašnjava razliku između 'galebova' kakvi su bili nekad i ovih današnjih ptića.

Upravo je 'galebarenje' tema s kojom se pozabavio Luka u svom najnovijem video broju za aktulani singl 'Upomoć'. To je priča o 'galebovima', predstavnicima muškog roda, i njihovom pokušaju 'galebarenja' čija je zanimacija bila osvojiti i zavesti atraktivne djevojke, što bi se reklo po domaći 'ganjanju ženski do besvjesti za vrijeme ljetnog perioda'. Čini se kako su danas "galebovi" vrsta kojoj prijeti izumiranje, a iza njih ostaju samo legendarne priče.

VIDEO

Razloge ponovnog upuštanja u snimanje igrane forme videa u kojem je na jedan zabavan i originalan način odigrao četiri prototipa 'galebova' objasnio je i sam Luka.

- Ova ideja nam je odmah pala na pamet i nije mi bilo teško uživiti se u ulogu tzv. 'đikana', 'retro šmekera', 'klošara' i 'uglađenog maminog sina'. Namjera nam je bila prikazati kakve sve manire zavođenja prolaze kod predstavnica ljepšeg spola, te što se sve ne smije napraviti da bi uspješno zadržao pažnju i interes djevojke. Moja draga Mirta Pejić, koja nekako ima redovito epizodne uloge u mojim dosadašnjim spotovima, odlično je 'odglumila' prototip djevojke za kojom luduju svi tipovi 'galebova'. Kraj je malo neočekivan i nadam se da gledatelji neće ovaj spot shvatiti bukvalno, nego kao šaljivu i igranu video priču. Naglašavam da je svaka sličnost s bilo kakvom osobom u ovom spotu slučajna - objašnjava Luka te objašnjava kako mu je bio izazov uživiti se u četiri različita karaktera, no voli kad mu se pruže prilike glumiti neke transformacije, što je imao priliku i tijekom snimanja videa za pjesmu 'Jugo' .

Nakon hitova: 'Tamo gdje me srce vuče', 'Obećanje', te 'Kad zasvira orkestar...' pogledajte singl "Upomoć" i odlučite koji "galeb" upravo vama najzabavniji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.