Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
53 komentara

Garić je otišao kod vizažistice prije plesa: Nacrtala mu pločice

Davor se ne stidi otkriti javnosti da si je nacrtao mišiće pa je video objavio na Instagramu. Voditelj je iznimno zadovoljan bodovima koje su dobili od žirija, ali zahvaljujući glasovima publike su prošli

Foto: Instagram
53 komentara

Voditelj Davor Garić (38) i mentorica Valentina Walme (27) u drugoj epizodi 'Plesa sa zvijezdama' plesali su senzualni tango na pjesmu 'Toxic' Britney Spears i dobili 30 bodova. Davor je posebnu pažnju posvetio, osim treniranju i uvježbavanju koraka, svom izgledu. Htio je da mu 'pločice' na trbuhu izgledaju savršeno pa ih je vizažistica dodatno istaknula šminkom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Instagram

Davor se ne stidi otkriti javnosti da je naglasio mišiće pa je video objavio na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Voditelj je iznimno zadovoljan bodovima koje su dobili od žirija, ali zahvaljujući glasovima publike su prošli. 

- Ova dva jungle tango densera se svima beskrajno zahvaljuju na svim komplimentima, glasovima, komentarima i pozitivi koju nam šaljete 24/7. Srce nam je k'o kuća - napisao je Davor. 

Foto: Nova TV

- Moja Tina i ja smo se već bacili na pripremu sljedećeg plesa za treću live emisiju i samo ću vam reći da se za nas dvoje život pretvorio u ples! Tini već odavno, a meni od nedavno i beskrajno smo sretni što smo dobili priliku zaplesati u showu - nastavio je voditelj. 

Foto: Nova TV

Žiriju se svidjelo kako Davor i Valentina plešu pa su im dijelili komplimente. 

- Bio si puno bolji nego u prvoj emisiji - rekla je Tamara Despot, a najupečatljiviji komentar imala je Almira Osmanović (60).

- Malo sam razočarana. Mislila sam da smo se dogovorili da ćeš skinuti hlače. Mogao si bar neke na čičak povući. Malo si krut, to treba osloboditi, ali prizemljen si i dobar okvir imaš. Puno bolje od zadnjeg puta, bravo - zaključila je Almira. 

Foto: Instagram

TEK SU SE VJENČALI, A VEĆ STIŽE BEBA? Pjevač se 'pohvalio' na Instagramu, ali neki mu ne vjeruju zbog ovog detalja

Naši partneri pišu
Message