Obavijesti

Show

Komentari 30

Gary Barlow rugao se psihički ranjivoj Ceri Rees u 'X Factoru'

Gary Barlow rugao se psihički ranjivoj Ceri Rees u 'X Factoru'
10

Ceri je po četvrti put sudjelovala u showu jer su je producenti pozvali. Platili su joj putne troškove i smještaj u hotelu samo da dođe. Mnogi smatraju da su pretjerali

VIDEO

Ceri je očito bolesna i užasno je bezobrazno što su uopće emitirali njen nastup i nagovorili je da ponovno dođe u show, smatra Lily Allen (26) a njezino mišljenje dijeli i voditelj Richard Madeley koji je izjavio da su producenti prekoračili granice emitiranjem showa.

Gary Barlow (40), koji je jedan od četiri člana žirija showa 'X Factor',  pred publikom je ponižavao ranjivu i osjetljivu natjecateljicu Ceri Rees (54) kojoj je ovo bio četvrti nastup u showu. Nakon što je otpjevala pjesme 'I Dream A Dream' i 'I Will Always Love You' suci su joj rekli da nije prošla dalje. Gary je nakon toga otišao na pozornicu i sjeo s njom.

- Počeo joj je kopati po torbi i pronašao putovnicu. Držao ju je i izrugivao joj se, pitao je što će joj uopće putovnica u torbi, htio je da se publika smije s njim. No, ljudi su zviždali, njegove fore nisu im se svidjele - otkrila je Ashlei Swain (26) koja je sjedila u publici.

Reakcije zbog Barlowa i emitiranja Cerina nastupa

Udruge za pomoć osobama s mentalnim problemima odmah su reagirale. Naglašavaju da Ceri možda nije mentalno zaostala, no očito je da je jako ranjiva i osjetljiva, da ima problema. Njezin brat Michael Martin tužit će čelne ljude showa. 

- Martin je već razgovarao s odvjetnikom. Obitelj je svjesna toga da Ceri nitko nije prisilio da nastupa, no smatraju da je nisu trebali ni zvati u show ako su je planirali izrugivati. Osim toga, odgovorni su producenti koji su dužni zaposliti psihologa kako bi on procijenio je li osoba i mentalno i fizički sposobna za natjecanje - kaže prijatelj Cerina brata. 

Voditeljica ITV-a Lorraine Kelly rekla je da joj je bilo žao gledati Cerin nastup te je opisala kao jadnu malu dušu. 

- Svi se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i dobrodošli su natjecatelji koji se opet žele prijaviti. Ceri je išla na satove pjevanja otkako se posljednji put pojavila u showu i željela je da je ponovno poslušaju jer nije bila uspješna na prijašnjim audicijama - izjavila je glasnogovornica X Factora i dodala da ih je Ceri uvjerila da je sretna zbog svog sudjelovanja u showu. 

Gledatelji su u nedjelju navečer mogli vidjeti njezin sedmominutni nastup. Na pozornicu je došla s hrpom cvijeća za Louija Walsha koji je njen omiljeni član žirija. Cerina učiteljica pjevanja otkrila je da su je producenti htjeli vratiti u show unatoč tome što je prije toga već tri puta nastupala. Ponudili su joj boravak u hotelu i plaćanje putnih troškova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €
LUKSUZ NA PODU

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €

Kolinda Grabar Kitarović je smeđu torbicu iskombinirala sa crnim hlačama i sa bijelom košuljom koja je imala svijetlo smeđe motive. Sve je upotpunila sakoom bež boje
Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju