Obavijesti

Show

Komentari 0

Gasi se modni brend Stolnik, jedan od najstarijih u Hrvatskoj. Njihove kreacije nosila i Kolinda

Gasi se modni brend Stolnik, jedan od najstarijih u Hrvatskoj. Njihove kreacije nosila i Kolinda

Tijekom tri desetljeća rada njihove kreacije su potpisivali mnogi dizajneri. Brend je često svoje kreacije predstavljao na zagrebačkim tjednima mode ali i na Obrtničkoj modnoj reviji – Zlatna igla

VIDEO

Na zadnji dan 2021. godine osvanula je tužna vijest za vjerne kupce i ljubitelja mode da nakon 30 godina rada domaći brend Stolnik prestaje s radom. Butik se nalazio u Vlaškoj 58 u vlasništvu obitelji Stolnik i time obilježio Zagreb i sve ljubitelje mode. Prisjetimo se da je bivša predsjednica Kolinda Grabar –Kitarović inače ljubiteljica brenda Stolnik nosila na svojoj inauguraciji njihov nama već poznati kraljevsko plavi komplet.

POOL/PIXSELL

Mali zagrebački obrt prošao je mnoge izazove, ali nitko nije očekivao ovu vijest. Nikola, sin Kreše i Marije Stolnik na Facebook profilu nenadano je objavio status u kojem je obavijestio pratitelje o prekidu rada i zahvalio se na suradnji. 

Modni brend Mateo NY: Novi hit na sceni luksuznog i chic nakita
Modni brend Mateo NY: Novi hit na sceni luksuznog i chic nakita

- Nakon trideset godina kreativnog druženja, obavještavamo vas da moda STOLNIK 31. prosinca 2021. prestaje s poslovanjem. Zahvaljujemo na povjerenju našim klijenticama, poslovnim partnerima i svima koji su s nama sudjelovali u ovom uzbudljivom putovanju. S najboljim željama za dolazeću, ali i sve naredne godine – piše u objavi.

Stolnik je jedan od najstarijih modnih brendova na hrvatskoj modnoj sceni. Tijekom tri desetljeća rada njihove kreacije su potpisivali mnogi dizajneri. Bren je često svoje kreacije predstavljao na zagrebačkim tjednima mode ali i na Obrtničkoj modnoj reviji – Zlatna igla.

 

- 30 godina povijesti jednog obrta koji je obilježio Vlašku, Zagreb i dotakao tisuće ljudi. Nebrojeno puno uspomena uz dućan, radionu, proslave godišnjica otvaranja dućana, 30 godina svakog mjeseca kada starci odlaze u Italiju po materijale i vraćaju se s robom koju vrijedne radnice pretvaraju u najfinije haljine i bluze. 15 godina ustajanja prije 7, odlaska na posao i vraćanje 'na Dnevnik'. Sjećanja na svaku od revija gdje su nas starci prvo morali vući da posjećujemo, a nakon par godina ponosno smo gledali njihove kreacije na modnim pistama i navijali kao kad bi reprezentacija izašla na nogometni teren – napisao je Nikola Stolnik u emotivnoj objavi.

Vijest o prestanku rada Stolnika rastužila je mnoge u a u komentarima su se našli i drugi brojni domaći dizajneri.

"Žao mi je to čuti! Nadam se da ćete poput feniksa uskrsnuti i nakon nekog vremena vratiti se, možda pod nekim novim imenom", "Sretno vam bilo! Rado sam nosila i još nosim vaše lijepe kreacije", "Šteta, još jedan kvalitetan obrt manje", "Žao mi je, kod vas sam kupila najbolje skrojen sako na svijetu", pisali su obožavatelji brenda u komentarima ispod objave Stolnika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina