Obavijesti

Show

Komentari 0

Gazda je naljutio sve odlukom: 'Nisam mislio da će mi prase odlučiti da budem prvi duelist!'

Gazda je naljutio sve odlukom: 'Nisam mislio da će mi prase odlučiti da budem prvi duelist!'
8

Pa ona me ugrizla, to sam reagirao spontano. Nisam je nokautirao. Ako je to to, onda..., iznenađen je bio Saša, kao i ostatak farmera. Nakon što je Mia otišla, tenzije na farmi su eksplodirale

VIDEO

Mia je stigla na farmu što znači da je došlo vrijeme da gazda odabere prvog duelistu. Zoran je poručio kako je taj farmer zapravo odabrao sam sebe jer je bio grublji prema vepriću Petrunjeli te izgovorio Sašino ime. Vidno šokiran, Saša ga je upitao da što je on to točno napravio, na što mu je gazda Zoran rekao da ju je 'malo šutnuo'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Petrunjela ide na Farmu 00:57

- Pa ona me ugrizla, to sam reagirao spontano. Nisam je nokautirao. Ako je to to, onda… - iznenađen je bio Saša, kao i ostatak farmera.

- Čovjek je vrijedan, jako puno toga radi, jako puno toga zna i mislim da jako puno doprinosi cijeloj ovoj zajednici, a ne da ovo bude razlog da čovjek ide u duel. Mislim da to nije ta težina - odgovorio je Tomislav Miji na pitanje kako to sve komentira, a potporu mu je pružila i Kristina Mandarina koja je kazala da se takva situacija mogla dogoditi bilo kome te da se o duelistima treba odlučivati na temelju njihova rada i doprinosa zajednici.

- Mislim da su je i drugi klepnuli, ali opet u globalu to nije bilo tako strašno, to je presudilo meni za odabir - komentirao je gazda Zoran svoju odluku, a Saša je nakon odabira zaključio: 'Ja to ne smatram prekršajem, nisam mislio da će mi prase odlučiti da ću biti prvi duelist!'.

Nakon što je Mia otišla, tenzije na farmi su eksplodirale. Dok su Tomislav i Juka sa strane razgovarali s gazdom, Silvio je poprilično burno reagirao za stolom. Bruno i Andrijana su ga smirivali, no on se proderao: 'Ponaša se kao da je u 18. stoljeću, je l' bi ti volio imati šefa koji je kreten u glavi?' upitao je Josipa i otišao. Nakon što je ohladio glavu, Silvio je otišao razgovarati s gazdom i objasniti mu zašto se tako ponio za stolom.

Petrunjela napravila kaos na farmi: 'Svinji je mjesto u štali'
Petrunjela napravila kaos na farmi: 'Svinji je mjesto u štali'

- Vi ste meni simpatični, ja sam uvijek otvoren prema svima, nikada ne govorim ništa ružno o nekome, ja sam cijelo vrijeme šutio i kada se Juka počeo igrati s tom energijom, kad je on počeo govoriti, meni je počelo lagano srce pucati, adrenalin se počeo dizati, hormoni se mijenjaju - započeo je Silvio i nastavio:

- Tomo je došao i rekao sve to, samo smirenijim tonom, pa se uključila Maja, pa Dora, a ja samo šutim i privlačim tu energiju. Kada je Mia otišla, Juka se dignuo s velikom količinom energije, negativno nabijenom i došao između mene i Maje i počeo progovarati. Samo je počelo titrati u meni. Stvar je u tome da su zadnja dva dana svi dolazili meni i pričali su nekakve stvari o tebi, kako ti ništa ne radiš i ok, ja sam to isto rekao, dođe malo pogledati, ode na drugu stranu, ok, ali to je njegov posao, on je shvatio da je njegova uloga gazde takva i dobro, ja sam to prihvatio.

Dok se na jednoj strani imanja odvijala zabava, na drugu stranu odvojili su se Juka, Tomislav i Saša te razgovarali o događajima tog dana.

Juka im je kazao kako je načuo Zorana kako govori da ga je netko jako razočarao, pa Juka smatra da će ipak promijeniti mišljenje te poštedjeti Sašu dvoboja. No, trojica farmera ne mogu dokučiti bi li u tom slučaju za prvog duelista odabrao Silvija ili mu je na tapeti ipak netko treći?

Ostalo je još malo do kraja prijava: Prijavi se na Rap Camp i osvoji nagradu u vrijednosti 150.000 kuna!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja