Obavijesti

Show

Komentari 70

Gdje im je ogledalo? Najveće zvjezdane make up katastrofe

Gdje im je ogledalo? Najveće zvjezdane make up katastrofe
9

Njihove pripreme za šetnju crvenim tepihom traju i po nekoliko dana, a za završni izgled zaslužna je vojska stilista i vizažista. No nekad nešto pođe po krivu...

VIDEO

Iako su slavne i imaju cijeli tim stručnjaka koji brine o njihovom izgledu, greške su ponekad neizbježne. 

Čak ni vizažisti zvijezda ponekad nisu svjesni da su nešto učinili krivo dok se njihovi klijenti ne prošeću crvenim tepihom, a fotografije se ne pojave u medijima. 

Neke od najvećih svjetskih diva zbog make up katastrofa bile su glavna vijest. 

Među njima je i, vjerovali ili ne, Angelina Jolie (40). Glumica se u svibnju 2014. pridružila suprugu Bradu Pittu na premijeri filma 'The Normal Heart', no svu pažnju preoteo je neplanirani detalj koji je bilo nemoguće vidjeti na licu glumice. Naime, fotografi su zabilježili bijeli puder koji je odudarao od ostatka njezinog lica. Glumica je nesvjesna pogreške vizažista oduševljeno pozirala okupljenim fotografima.

PIXSELL

Eva Longoria (40) jedna je od najljepših holivudskih glumica, no nikad nikome neće biti jasno kako, nakon što se pogledala u ogledalo, nije vidjela bijele crte ispod očiju. Kad su se ove fotografije pojavile u medijima, mnogi su je uspoređivali s rakunom. 

Profimedia

Kad se prije dvije godine pojavila na velikom partyju u noćnom klubu 'Create' iz daleka se sve činilo savršeno, no fotografije su pokazale nešto sasvim drugo. Činilo se kao da njezin tim vizažista nije stigao dovršiti make up pa je vrckava pjevačica djelovala neuredno i nedovršeno. 

Pixsell

Britanska voditeljica i modna dizajnerica zadnja je žrtva lošeg rada vizažista. Kako su se našalili strani mediji, Noć vještica je blizu, ali za ovaj zastrašujući make up, u srijedu je ipak bilo još malo prerano. Amy Childs (25) divno je izgledala u dugoj haljini, no sve je pokvarila šminka, to jest previše bijelog pudera ili korektora ispod njezinih očiju jer je taj dio potpuno odudarao od ostatka njezinog lica. 

Profimedia

Glumica inače poznata po besprijekornom izgledu, na premijeri filma 'Nine' 2009. godine se pojavila s bijelim prahom na nosu. Nešto je očito krenulo po zlu jer je navodno bila riječ o višku pudera koji je nepažnjom njezinih vizažista ostao na njezinom licu. Djelovala je kao da je našminkana u zadnji tren, pa da nije stigla popraviti make up. 

Profimedia
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci