Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
16 komentara

Gdje je svjetionik? Što mislite o spotu za Ninin 'Lighthouse'?

Njegova vizija spota se zapravo sjajno poklopila sa mojim poimanjem pjesme, načinom na koji je doživljavam od kad sam je prvi put otpjevala, rekla je pobjednica showa 'The Voice'

Foto: facebook
16 komentara

U emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' premijerno je predstavljen spot za pjesmu 'Lighthouse' kojim će nas Nina Kraljić predstavljati na Eurosongu u Stockholmu.

U spotu, koji je režirao, Filip Filković Philatz, prikazana je borba mlade pjevačice sa svojom mračnom stranom, a svjetioniku nema ni traga ni glasa.

 - Pjesma je puno dublja od samog svjetionika, stoga smo pokušali uhvatiti bit pjesme na drukčiji način - rekao je redatelj o spotu u kojem se pojavljuju ljudi u tamnim odijelima koji predstavljaju neku vrstu prijetnje, a kontrast mračnoj atmosferi predstavlja Nina u odjevena u bijelo.

- Njegova vizija spota se zapravo sjajno poklopila sa mojim poimanjem pjesme, načinom na koji je doživljavam od kad sam je prvi put otpjevala - rekla je pobjednica prve sezone showa 'The Voice' koja je malo atmosfere sa snimanja podijelila je i na društvenim mrežama.

#NKLighthouse | Official Video: 07.04.2016.Službene fotografije iza kulisa snimanja videospota za pjesmu "Lighthouse"....

Posted by Nina Kraljić on Wednesday, April 6, 2016

Tema: Muzika

Message