Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
127 komentara

Gdje su Popadići? Mama je u Finskoj, tata je obrijao brkove

Životni problemi obitelji Popadić bili su okosnica humoristične serije “Bolji život” koja se u bivšoj Jugoslaviji prikazivala od 1987. do 1991.. Glumce i danas prepoznaju

127 komentara

Otac Dragiša grca u dugovima, majka Emilija želi biti dio visokog društva, a djeca Saša, Boba i Violeta životare bez posla i perspektive u bolju budućnost.

Kad se obitelj Popadić preselila iz provincije u Beograd, preko noći se suočila s besparicom, novim načinom života i mentalitetom. Njihovi životni problemi bili su okosnica humoristične serije “Bolji život” koja se u bivšoj Jugoslaviji prikazivala od 1987. do 1991. Glavnog junaka i oca obitelji, pravnika Dragišu Gigu Popadića, gledatelji i danas pamte kao vječitog štedišu. Zaustavljaju ga na ulici i žale što više nema prepoznatljive brkove.

- Šalili smo se da ćemo seriju snimati dok ne umremo. Bilo bi super vidjeti Popadiće u novo vrijeme demokracije - izjavio je Marko Nikolić (66). Kao Dragiša snimio je TV reklamu za lanac trgovina. Njegova televizijska supruga Svetlana Bojković (64) proljetos se povukla iz svijeta glume poslije 80-ak snimljenih serija i filmova. S drugim suprugom i srpskim ambasadorom u Finskoj Slavkom Kruljevićem preselila se u Helsinki.

Boris Komnenić (59), u seriji najstariji sin Saša, osim glume vodio je i TV kviz “Genijalci”. Rodio se u Puli, a često dolazi u Hrvatsku jer mu ovdje žive kći i unuka.

- Nismo se vidjeli pet godina zbog rata. Nisam mogao dobiti vizu za Hrvatsku. To mi je bilo najgore razdoblje života - rekao je Boris. 

Serija 'Bolji život' vraća se na male ekrane. 

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju 24sata!

Naši partneri pišu
Message