Obavijesti

Show

Komentari 7

Gdje su sada Šeherezada i Onur: Zbog nje je napustio trudnu suprugu, a ona svog zaručnika

Gdje su sada Šeherezada i Onur: Zbog nje je napustio trudnu suprugu, a ona svog zaručnika
11

Berguzar i Halit su se poznavali sedam godina prije nego što su postali par, a navodno je presudan bio poslovni put u Pariz 2008. godine, nakon kojeg su oboje ostavili dotadašnje partnere

Berguzar Korel (39) i Halit Ergenç (52) jedan su od najpoznatijih i najintrigantnijih turskih parova. Svi pamte Korel kao lijepu Šeherezadu iz serije '1001 noć', u kojoj je Ergenç utjelovio Onura, a kasnije se proslavio i ulogom Sulejmana I. u seriji 'Sulejman Veličanstveni'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Berguzar i Halit su se poznavali sedam godina prije nego što su postali par, a navodno je presudan bio poslovni put u Pariz 2008. godine. Berguzar je u to vrijeme bila zaručena za baletana Tana Sagturka, ali kad je shvatila da želi biti s Halitom raskinula je zaruke. 

Devet mjeseci nakon tog putovanja Ergenç je ostavio je tadašnju suprugu glumicu Gizem Soysaldi (38) koja je tada bila trudna. Kada ju je ostavio Soysaldi je odlučila pobaciti dijete koje je čekala s njim, a on joj je nakon razvoda isplatio 250 tisuća turskih lira (oko milijun kuna).

Halit Ergenc: Moja supruga Berguzar daje mi slobodu
Halit Ergenc: Moja supruga Berguzar daje mi slobodu

Berguzar i Halit su se vjenčali 2009. godine i zajedno imaju troje djece, sina Alija (12), sina Hana (2) i osmomjesečnu kćer Leylu.

Kada je Ergenç snimao Sulejmana Veličanstvenog turski su mediji bili puni navoda o tome kako možda dolazi kraj braka između slavnog para zbog njegove kolegice na setu, glumice Meryem Uzerli (38), koja je utjelovila fatalnu Hurrem. 

 - S obzirom da je njihova ljubav planula na setu, Bergüzar nije bilo svejedno kada je Halitova partnerica u uspješnici 'Sulejman Veličanstveni', postala prekrasna Meryem Uzerli poznatija kao Hurrem - pisali su turski mediji. 

Berguzar je izazovnim plesom 'zavodila' svog Halita u klubu
Berguzar je izazovnim plesom 'zavodila' svog Halita u klubu

Turski mediji brujili su o njenim ljubomornim ispadima i potencijalnoj Halitovoj nevjeri, a Bergüzar je posjećivala bračnog terapeuta.

Iako su svi mislili da je braku tada došao kraj, par se odlučio boriti za svoj brak i danas su i dalje jedan od najslavnijih parova u Turskoj. Imaju cijele horde obožavatelja, a Halit svoju suprugu u medijima opisuje najljepšim riječima te govori o njoj kao o ženi s kojom ima sve što treba. 

Zanimljivo je da i Ergeç i Korel potječu iz glumačkih obitelji. Iako ga je otac nagovarao da ide njegovim stopama, Halit je nakon srednje škole upisao Tehnički fakultet, ali kada je shvatio da ga to ne zanima u tajnosti je upisao Glazbenu akademiju Mimar Sinan i počeo studirati operu. U početku je glumio u kazališnim predstavama i mjuziklima, zatim se okušao i u ulogama na malim ekranima. Kada je 2006. prihvatio ulogu Onura u seriji '1001 noć' nije mogao ni sanjati koliko će mu to preokrenuti život. 

Korel, koja također potječe iz glumačke obitelji, je prva velika uloga bila Šeherezada iz nezaboravne '1001 noći'. Ponosna majka troje djece često sa svojim pratiteljima dijeli obiteljske trenutke sa svojom djecom ali i one romantične sa suprugom.

- Naša rutina - napisala je na posljednjoj objavi uz fotografije na kojima ona i Halit uživaju na zalasku sunca na plaži.