Obavijesti

Show

Komentari 37

Halit Ergenc: Moja supruga Berguzar daje mi slobodu

Halit Ergenc: Moja supruga Berguzar daje mi slobodu
4

Plavooki Halit smatra kako se za pravu ljubav vrijedi boriti. Prva žena bila mu je jako posesivna i ljubomorna, a on voli direktne i iskrene djevojke

VIDEO

Onur, kojega glumi u “1001 noći”, prilično je ozbiljan, a Halit njegova suprotnost. Ležeran je, otvoren i voli se šaliti. S Halitom Ergençom (40) našli smo se u prostorijama agencije Idiletisim za koju radi u Istanbulu.
- S Onurom imam sličnosti jer oboje koristimo isto tijelo. Ali, moram vam priznati i da sam romantičan kao on. Za pravu ljubav vrijedi se boriti - kaže kroz smijeh. Supruga Bergüzar Korel (28) i njihov 8-mjesečni sinčić Ali trenutačno su u Izmiru, 600 km udaljenom od Istanbula, gdje glumica snima seriju “Beskrajna pjesma”.
- Pokušavam što više vremena provoditi s njima jer ću ove zime stalno biti u Istanbulu zbog serije koju snimam. Bergüzar će ostati u Izmiru. Očekujem težak period, ali moram naglasiti da sam jako sretan čovjek - govori Halit priznavši da mu supruga jako nedostaje. Pohvalio ju je da je uistinu vrijedna žena te da se uz cjelodnevna snimanja stigne posvetiti i njihovu sinu.
- Borim se za svoje voljene i svoje ciljeve. No imam i svojih mana. Pa tko ih nema - smije se Halit. Plavooki zavodnik, koji je očarao publiku diljem Balkana, za suprugu Bergüzar kaže da ga ne sputava ni u čemu i da mu pruža maksimalnu slobodu. Iako otvoreno govori o intimnim stvarima, zatajio je koja je najromantičnija stvar koju je napravio za Bergüzar. Tijekom intervjua priznao je kako donedavno nije znao da je serija “1001 noć” u Hrvatskoj popularna. To mu je prije par dana rekla kolegica Ceyda Düvenci, Bennu iz popularne serije.

VOLI DIREKTNE I ISKRENE DJEVOJKE
Halit Ergenç u mladosti je, priznaje, bio buntovan, no i sad kaže da je tvrdoglav.
- Jako volim svoju slobodu. Mogao sam provesti cijeli život s ruksakom na leđima - kaže Halit. Tako je i završio u Americi gdje je, kaže, otišao živjeti. Dobio je ulogu u dječjem mjuziklu, a usput je išao na tečajeve glume.
- Nakon nekog vremena ostao sam bez novca. Radio sam i kao konobar kako bih preživio - ispričao nam je Halit. Govorilo se da je u inat ocu, poznatom turskom glumcu Aliju Ergençu, upisao studij brodogradnje. Nije se želio baviti istom profesijom kao i on.
- Nije to baš bilo iz inata. Više je to moja majka forsirala govoreći mi da nađem neki pravi posao, a ne glumu i pjevanje. I opet nisam isprva krenuo s glumom nego sam studirao operetu. Zatim sam prešao na mjuzikle i tek onda počeo glumiti - rekao je Onur iz “1001 noći”. Zbog potrebe za slobodom, oženio se tek u 38. godini. Zbog Bergüzar ostavio je suprugu Gizem Soysall nakon osam mjeseci braka. Pričalo se da je prva supruga bila posesivna i ljubomorna. Halit kaže da nikad nije imao određeni tip žene. Važno mu je da je iskrena i topla te kaže što misli.

PLANIRA DOĆI U HRVATSKU
U Turskoj je serija imala veliku gledanost. U Hrvatskoj je to možda zato što nas prvi put vidite, našu kulturu. U Turskoj smo već viđeni, kaže Halit. Dodaje kako namjerava posjetiti Hrvatsku. Isto je rekla i Bergüzar koja želi upoznati obožavatelje. Iako ima obaveze, planira doći do kraja godine.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu