Show

Komentari 13

Georgeov bivši ljubavnik: 'Uzeli su mi ključ, spavam na ulici...'

Georgeov bivši ljubavnik: 'Uzeli su mi ključ, spavam na ulici...'

Tri godine su prošle od smrti ikone Georgea Michaela i odvjetnici još uvijek nisu ništa riješili, tako da posljednjih nekoliko dana spavam na ulici u Covent Gardenu umjesto da sam u svom domu, kaže Fadi

Fadi Fawaz (46), bivši ljubavnik preminulog glazbenika Georgea Michaela, navodno je postao beskućnik jer se iselio iz hotela u kojem je noćenje plaćao 400 kuna, a koji mu je postao dom nakon što je izbačen iz Georgove kuće vrijedne 33 milijuna kuna, prenosi The Sun

POGLEDAJTE VIDEO:

- Tri godine su prošle od smrti ikone Georgea Michaela i odvjetnici još uvijek nisu ništa riješili, tako da posljednjih nekoliko dana spavam na ulici u Covent Gardenu umjesto da sam u svom domu. Uzeli su mi ključ pomoću trika kojeg su smislili i sada dva mjeseca kasnije, još uvijek nemam nikakve novosti - napisao je u statusu na svom Facebook profilu, čime je obavijestio prijatelje kako je postao beskućnik.

Twitter

Fadi je bivši frizer koji je radio s nekim od najvećih svijeta današnjice, a uselio se u jedan od londonskih hotela nakon što je navodno prije mjesec dana razbio prozore na luksuznom imanju Regent's Park na kojem je živio. Bio je uhićen i zbog sumnje da je počinio kriminalno djelo i nanio veliku materijalnu štetu u glazbenikovu domu, čija je obitelj poduzela pravne korake kako bi ga udaljila s imanja. Ovih dana na ulici su mu prilazili novinari te su ostali šokirani jer je zanijekao kako je bivši partner Georgea Michaela.

- Ja nisam Fadi, žao mi je što vas moram razočarati. Tragično je to što se dogodilo Georgeu, to je veliki gubitak, ali ja ga stvarno nisam poznavao. Zapravo ga nikad nisam ni upoznao - izjavio je.

Pixsell

Fadi i Michael bili su u vezi od 2012. godine pa sve do njegove smrti i on je bio taj koji je pronašao glazbenikovo tijelo te je tvrdio kako je počinio samoubojstvo, no u ožujku 2017. godine potvrđeno je kako je Michael umro prirodnom smrću.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci