Show

Komentari 33

'Gepek majstor' opet obara: U autu priredio romantičnu večeru pa je za nagradu dobio poljupce

'Gepek majstor' opet obara: U autu priredio romantičnu večeru pa je za nagradu dobio poljupce

Dvojac je uživao uz grickalice i vino. Grlili su se i ljubili, a u tome ih je 'prekinuo' farmer Marijan. Htio je zatvoriti vrata prtljažnika, ali Neven ga je u tome zaustavio jer se sjetio da neće moći izaći

Neven Landek iz showa 'Ljubav je na selu' u ovoj je sezoni nekoliko puta bio u gepeku - kad je demonstrirao kako je ušao u prtljažnik i ulovio djevojku da ga vara, kad se ljubio sa Samantom i kada je sa Samantom proveo romantičnu večer. Spustio je zadnja sjedala i napravio krevet pa je dvojac uživao.

POGLEDAJTE VIDEO: 

U druženju ih je 'omeo' farmer Marijan, koji se našalio da je Neven pravi 'gepek majstor' kad je vidio kako je 'sredio' auto i napravio od njega sobu. 

- S Nevenom se slažem samo u gepeku. To nas mjesto povezuje - šalila se Samanta. Neven je ispričao da mu je bilo lijepo s djevojkama na farmi, a onda je došlo vrijeme za finalno druženje.

Samanta, Marijana i Vjerana ponovno su se našle, sjedile su za istim stolom, ali udaljene, što je voditeljica Anita odmah primijetila. Na druženje su došli svi kandidati iz ove sezone pa su gledali video o dogodovštinama na farmi. 

Bahru je obradovao crveni tepih koji ju je dočekao na ulazu, ali njezin entuzijazam nije dijelila Renata koja je bila na Zoranovoj farmi. Došla je u zanimljivom kombinezonu koji je imao samo jednu nogavicu. Sa Suzi i Julijanom nije uopće komunicirala, a i sjedila je na popriličnoj udaljenosti od njih.

Suzi i Julijana ostale su u kontaktu i nakon što je završio show, a mnogima je bilo drago što su se u showu Suzi i Zoran zaručili, baš kao što su to učinili i Marijan i njegova Tajlanđanka Patty. 

Najčitaniji članci