Obavijesti

Show

Komentari 13

Gianna na chatu: Kad se ne seksam onda masturbiram

Gianna na chatu: Kad se ne seksam onda masturbiram
1

Voditeljica je istaknula kako na televiziji nikad neće skinuti gaćice. Ne bi snimala ni pornofilmove niti se skidala za naslovnicu Playboya

VIDEO

Voditeljica "Golih vijesti" Gianna Apostolski (31) ime je dobila od voditelja Radio Dalmacija. Pravo ime joj je Danica, a dobila ga je po pokojnoj baki. Tvrdi da ni za kakve novce ne bi glumila u porniću, a u "Golim vijestima" ne misli skinuti gaćice. Ne bi se skinula ni za Playboy. Kako kaže, ne bi htjela širiti noge, no ako bi ju slikali za umjetničke fotografije, razmislila bi.
Majka je sina Dina (13), kojeg je rodila u trećem razredu srednje.
- Rodila sam i uspjela završiti srednju školu s odličnom ocjenom. Zbog toga sam bila i oslobođena mature. Jako sam ponosna na sebe. Nisam ni u jednom trenutku razmišljala da odustanem od škole. Dok je beba spavala ja sam učila, a dok sam bila na nastavi bio je s bakama - priča Gianna, koja se smatra uzornom majkom. Dini je objasnila skidanje na televiziji, a da se on tome protivi odmah bi odustala od toga. S njegovim ocem Reneom Fišerom u dobrim je odnosima i zajedno ga odgajaju.
- Bolja sam majka od neke bankarice koja ide spavati u osam navečer i nikada nije zapalila cigaretu - tvrdi i dodaje da su joj vijesti usputna stanica jer želi pjevati i glumiti. Uskoro će postati teta, a šogorica Andrea, koja je ispala iz "Operacije Trijumf", radit će joj prvi album. Bit će, kaže, bolji od Nives Celzijus.
- Ne sviđa mi se glazba koju radi Nives i mislim joj bolje leži pisanje knjiga. Poštujem ju kao osobu jer je uspjela uskladiti karijeru i majčinstvo, ali ne sviđa mi se njena glazba - kaže Gianna. Ne stidi se priznati da masturbira.
- Svaka žena masturbira, to je normalno. Kad nemaš dečka ili vremena za seks - priznaje.
Gianna priznaje da je zaljubljena u poštara koji ima krntiju od automobila. Nikada se nije "palila" na skupe automobile.
- Svi moji dečki nisu imali skupe aute. Mogla sam imati bogatog frajera i voziti se u Ferrariju, ali to bi mi brzo dosadilo - dodaje.
Kako kaže, u slobodno vrijeme se seksa, a obožava sve poze.
- Nije sve u spolnim organima i bradavicama, mene više uzbuđuje ljubljenje po vratu i diranje po kičmi - otkrila je gola voditeljica i dodala da je muškarac zarobljen u ženskom tijelu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti
ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?
RECITE NAM SVOJE MIŠLJENJE

ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?

Osim Igora i Ivane, za titulu pobjednika u 'Zvijezde pjevaju' borili su se i Mihovil Španja i Goran Bošković te Dea Presečki i Dino Petrić