Obavijesti

Show

Komentari 9

Potvrđeno je: Gibonni i Deep Purple zajedno sviraju u Zadru

Potvrđeno je: Gibonni i Deep Purple zajedno sviraju u Zadru
5

Deep Purple će u Zadru nastupati tijekom turneje kojom promoviraju album 'Now What', a svirat će i 'Smoke On the Water', 'Into the Fire' te 'Perfect Strangers'

VIDEO

Gibonni i članovi turističke zajednice zajedno su u zadarskom klubu Arsenal u ponedjeljak najavili koncert 15. srpnja ove godine, na kojem će uz Gibonnija nastupati i legendarni Deep Purple. Koncert će biti u sklopu ZadaRocka na parkiralištu Jazine.

Branko Ganzulić, predsjednik Turističke zajednice je istaknuo važnost ovog koncerta, kao i svih koji se održavaju u Zadru, a koji oplemenjuju turističku ponudu te je pozvao sve da dođu i uživaju na još jednom velikom glazbenom spektaklu.

Na pitanje novinara zašto je odabran Zadar, Zvonko Šupe, direktor Turističke zajednice je odgovorio jasno: "Zato što je Zadar najbolji!". 

Deep Purple će u Zadru nastupati u sklopu turneje kojom promoviraju posljednji album "Now What", a svirat će i hitove "Smoke On the Water", "Into the Fire" te "Perfect Strangers".

Gibo, koji je "vršnjak" s bandom Deep Purple, i sam je nekada "plovio" heavy metal vodama. Naime, osnivač je i prvi pjevač "Osmog putnika", a pjevao je i u sastavu "Divlje Jagode". Popularni Gibo, koji je najveći uspjeh u karijeri ipak ostvario kao samostalni kantautor, ne krije veliko zadovoljstvo zajedničkim koncertom u Zadru. 

- Ovo je za mene ogromna radost. Dijelit ću stage s tako velikim bandom kao što je Deep Purple. Prvi album na kojeg sam se u životu zakačio bio je "Made In Japan", a prva pjesma koju sam naučio svirati na gitari bila je "Smoke On the Water". Poziv njihovog promotora da nastupamo zajedno na koncertima u Hrvatskoj, Italiji, Sloveniji i Austriji stvarno mi predstavlja veliko zadovoljstvo. Jedva čekam - istaknuo je Gibonni.

Gibonni i Deep Purple na ovom koncertu nastupaju kao zasebni izvođači na istoj pozornici, što znači da će i Gibo i Purplovci imati isto trajanje koncerta. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina