Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
87 komentara

Gibonni jedva suspregnuo suze: 'Kapetane, sve je kako triba...'

Meni je ova vijest bila ka da se užga Marjan. Ja bi želija reć svome kapetanu da je sve ovo more samo za te, rekao je Gibonni koji je Oliveru bio poput člana obitelji

Foto: Screenshot/
87 komentara

Pjevač Gibonni (49) se na komemoraciji u Splitu u suzama prisjetio svog prijatelja Olivera Dragojevića. Gibonni je bio jedan od najbližih Oliverovih prijatelja i suradnika.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dragi prijatelji ima jedna slika od prije dvi godine. Zima, Oliverova kuća, prva vrata, prvi susid je ribarnica. S druge strane jedna konoba, zove se Ribar. I ništa prirodnije nego to di mu je misto. I gledan ga kako se veže. Zima strašna, škura bura, veže se, i on i sinovi ukočeni, smrznuti s kapom, nosi kesu s ribom koju su uvatili i to je ta slika koju sam htio podijeliti s vama - rekao je na komemoraciji Gibonni.

Foto: Karla Rumora/24sata

- Njegovo rodno misto njegovo rodno misto, njegova kuća i familija. Njegovo more. Di je tu muzika? Slika je puna muzike. I tu su i 'Galeb i ja', i 'Stine' I 'Nokturno', i iza škura je i 'Cesarica' i 'Moj lipi ađele', koja kuva obid za njih i zove ih. To je Oliver najslavniji, najveći koji priko mula ide smrznut - dodao je Gibonni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Gibo je ispričao i jednu anegdotu koju je čuo od prijatelja.

- Ima jedna priča koju sam čuo od jednog njegovog prijatelja Dražena. Kad je Oliveru pozlilo prije deset godina. Kad je upa u more, al je uspilo sve završit na najbolji mogući način. Vidili su ga negdi u avionu iz Splita za Zagreb. On je napa Olivera da se čuva. Napali su ga: 'Šta nam radiš, šta ćemo bez tebe'. Jedan čovik je reka: 'Oliver čuvaj se, jer ako nam odeš ti i užga se Marjan, onda smo propali.' - ispričao je.

Oliver Dragojevic | Autor: Sinisa Hancic/PIXSELL Foto: Sinisa Hancic/PIXSELL

 Gibonni je Oliveru bio poput člana obitelji. Njegovo je mjesto jedino bilo u prvom redu od poznatih, tik do obitelji.

- Meni je ova vijest bila ka da se užga Marjan. Oliver je reka da je on na svom brodu i kapetan i sluga.  Ja znam da je on mislio na svoj brod 'Marko'. Ali mi znamo da je to istina u svim drugim segmentima života. I u njegovoj muzici, i kakav je bio u društvu. Prvi, a za se uvijek zadnji. Ja bi želija reć svome kapetanu da je sve kako triba i da je sve ovo more samo za te -  rekao je Gibonni kroz suze.

POGLEDAJTE VIDEO: "Moć je samo onih najvećih da nas ujedine u bolu i u radosti"

VIDI OVO: Kako je nastala poznata balada Galeb i ja?

Tema: Odlazak legende: Umro Oliver Dragojević

#zajedno24sata
Message