Show

Komentari 0

Gigi Hadid rekla da je 'beba nepotizma': Moji roditelji su bili siromašni, ja sam privilegirana

Gigi Hadid rekla da je 'beba nepotizma': Moji roditelji su bili siromašni, ja sam privilegirana

Izraz 'nepo beba' odnosi se na slavnu djecu koja su postala poznata u industriji zabave zahvaljujući svojim slavnim roditeljima

Supermodel Gigi Hadid (27) se uz svoju sestru Bellu Hadid (26) smatra jednom od najuspješnijih zvijezda na modnim pistama, ali čak i ona priznaje da je imala pomoć kako bi došla do vrha.

New York: Sve o?i na Variety's Power of Women bile su uprte u sestre Gigi i Bellu Hadid

- Tehnički sam beba nepotizma - rekla je Gigi za londonski Times.

- Moji roditelji potječu iz neimaštine, a ja sam uvijek govorila da potječem iz privilegija - dodala je.

Manekenka, pravog imena Jelena Hadid, kći je nizozemske manekenke Yolande Hadid (59), koja je također glumila u 'Pravim kućanicama s Beverly Hillsa' od 2012. do 2016. godine. S druge strane, Bellin otac Mohamed Hadid (73) graditelj je i magnat porijeklom iz Palestine. Roditelji su mi rekli:

- Samo zato što imaš roditelje koji su uspješni, to ne znači da ne bi trebala raditi posao u kojem se trudiš biti što marljivija i ljubaznija.

Zayn Malik udario svoju punicu Yolandu Hadid

Gigi je dodala da ne misli kako je najljepša osoba na svijetu i da bi vjerojatno mogla ubrizgati malo botoksa. Na svom putu do globalne zvijezde, Gigi je imala svoj prvi nastup kao model sa samo dvije godine. Nastavila je raditi s Victoria's Secretom, prije nego što je debitirala na modnoj pisti u New Yorku 2014. godine. 

CFDA Fashion Awards in Manhattan, New York City

Od tada je Gigi prošetala pistom gotovo svake modne kuće i krasila naslovnicu svakog modnog časopisa. Komentari o nepotizmu dolaze tri mjeseca nakon što je Vulture objavio članak u kojem su prozivali sve ljude u Hollywoodu koji su imali koristi od toga što su bili djeca slavnih roditelja. Neki od imenovanih su Lottie MossO’Shea Jackson Jr. i Lily Allen.

Najčitaniji članci