Show

Komentari 11

Gigi i Zayn ponovno su u vezi: 'Zvao ju je, dala mu je šansu'

Gigi i Zayn ponovno su u vezi: 'Zvao ju je, dala mu je šansu'

Par je prvi put prohodao 2015. godine, onda su 2018. objavili kako su prekinuli, pa su se skrivali od javnosti i ponovno vratili jedno drugom na ljeto 2018. godine

Manekenka Gigi Hadid (24) i pjevač Zayn Malik opet su skupa. Prošli vikend navečer viđeni su kako se drže za ruke i zajedno hodaju prema talijanskom restoranu u New Yorku gdje je glazbenik slavio svoj 27. rođendan.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Na slavlju je bila i Gigina sestra Bella (23), brat Anwar (20) i njegova djevojka Dua Lipa (24) te, prema svemu sudeći, Malikova buduća punica Yolanda (56), čiji je rođendan bio sam dan prije glazbenikova. 

Brojni strani mediji pišu kako je par zaista ponovno u vezi. Tvrde da su svi sretni zbog njih, te da su Gigina majka Yolanda i sestra Bella oduvijek voljele Zayna. Istaknuli su i da su ga uvijek smatrali članom obitelji. 

- Gigi i Zayn opet su prohodali nakon blagdana u prosincu - rekao je izvor blizak paru za E! News.

Zayn se, tvrde američki mediji, javio Gigi prošli mjesec i ona mu je odlučila dati novu šansu.

- Ona ga je oduvijek voljela i između njih je taj prekid bio prijeko potreban. Zayn je radio na glazbi i fokusirao se na svoje zdravlje i sad je odlično  - rekao je izvor. 

Par je prvi put prohodao 2015. godine, onda su 2018. objavili kako su prekinuli, pa su se skrivali od javnosti i ponovno vratili jedno drugom na ljeto 2018. godine. Međutim, u siječnju 2019. su odlučili da je stvarno kraj, da bi godinu dana nakon toga ponovno šetali ulicama ruku pod ruku. 

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA

 

 

 

 

Najčitaniji članci