Obavijesti

Show

Komentari 0

Hrvatski dizajner ukrasio je Gigi Hadid zagorskim rožicama

Hrvatski dizajner ukrasio je Gigi Hadid zagorskim rožicama
12

Sylvio je za Bellu Hadid napravio cijeli stajling po uzoru na Kremenka, a zbog starije sestre Gigi napravio je i prvu kravatu. Djevojke s njim surađuju već nekoliko godina i obožavaju ga

VIDEO

Gigi i njen stilist Mimi došli su na ideju da dizajniram kravatu. Poslali su mi fotografiju kako bi oni da izgleda sve i odgovorio sam im da su ludi. Nema šanse da to napravim u tjedan dana jer ionako imam pretrpan raspored. Zato smo odlučili da ću samo napraviti modne dodatke, rekao je za 24sata dizajner Sylvio Kovacic, Zagorac čije je sjedište u New Yorku.

Za modele, sestre Gigi (24) i Bellu Hadid (23), čuo je cijeli svijet. S obzirom na to da su svakodnevno aktivne na društvenim mrežama i ne propuštaju obavijestiti svoje pratitelje o događajima koje posjećuju, tako su djevojke podijelile i fotografije s Halloweena, Noći vještica. Starija sestra odjenula je kostim po uzoru na onaj koji je glumac Jim Carrey (57) nosio u filmu 'Maska'.

Gigi Hadid goes as The Mask for Kendall Jenner

Pazilo se na svaki detalj. Međutim, ono što malo ljudi zna jest da je dizajner koji stoji iza kravate, tregera i maramice - Hrvat. S djevojkama surađuje već nekoliko godina, a na svoj je rad iznimno ponosan jer nema puno dizajnera koji, kako kaže, sve rade sami, poput njega.

- Vjerujem da moj rad govori za sebe. Nakon što je prošlogodišnji kostim proglašen najboljim, Bella, Gigi, ali i njihov stilist Mimi odlučili su me ponovno angažirali. Volim zaista svoj posao i koncept Maestro Couture, koji je novi u svijetu mode, gdje kreacije smišlja i radi dizajner. Koliko dizajnera danas stvara svoju odjeću? Ja - priča nam i nastavlja o kreaciji za Noć vještica:

- Gigina kravata je prva kravata koju sam ikad u životu napravio i za te dodatke trebala su mi dva dana. Iskreno, nismo imali vremena napraviti cijeli kostim, a trebalo bi i puno proba. Ali, evo, radio sam joj i outfit za Novu godinu i obožava me. A obožavam i ja nju.

Na kravati postoje mnogi detalji, a istaknuo je kako mu se najviše sviđa cvijeće koje je stavio na nju jer ga podsjeća na zagorske rožice. Mlađoj sestri Hadid radio je cijeli styling. Radi se o kompletiću zbog kojeg Bella izgleda poput Kremenka, lika iz crtanog filma.

- Bella je outfit probala četiri puta. Mijenjali smo izgled dok nismo došli do onog što joj se svidjelo. Naravno, čekao sam Bellu da bude slobodna kako bi mogla doći na probu ili bi ja otišao k njoj u studio kod njenog stilista. Trebalo je otprilike dva tjedna da se to napravi - priča nam Sylvio.

S obzirom na to da zlobnici znaju pričati kako su sestre ljubomorne jedna na drugu, dizajner nam je to demantirao.

- Ne mislim da su djevojke ljubomorne jedna na drugu, uopće. Obje su fantastične i blagoslovljen sam što ih imam u svom životu. Sve mora biti savršeno ili nije dobro (haha) - kaže.

Curama nije stigao nahvaliti ljepote Hrvatske jer inače pričaju samo o modi i detaljima. Savršen izgled je za njih nešto što uvijek traže. Iz Hrvatske je otišao prije 19 godina na praznike u New York, gdje je na kraju ostao živjeti. Hrvatsku rado posjećuje, a upitali smo ga i kaže li s ponosom da je Hrvat čije kreacije nose poznate zvijezde.

- Sav sam se naježio čitajući ovo pitanje. Ponosan? Ma ja sam preponosan i svima velim da sam Zagorac - Hrvat. Najviše me potiče to da sam sa Zagorskih bregov, a sada radim s elitom. Trebalo mi je dugo da shvatim tko sam i što sam. Jako se ponosim svojim poslom, radom i mukom, ali i familijom - kaže nam simpatični dizajner i nastavlja:

- Hrvatska je savršenstvo. Moja najbolja prijateljica je Hrvatica, najbolja hrana mi je mamina - zagorska s utjecajem Bosne. Najbolje vino mi je dalmatinsko, a najbolje more i plaže su na Jadranu. Jedva čekam doći u ljeto 2020. 

Obišla svijet: Hrvatski dizajner kreirao je haljinu Belle Hadid
Obišla svijet: Hrvatski dizajner kreirao je haljinu Belle Hadid

Njegovi doma ponosni su na postignuti uspjeh, a doma mu je naravno, najbolje.

- Mami i tati sam još uvijek njihov sin. Braći brat, ujak, stric, nećak... Doma je najljepše jer sam isti koji je otišao prije 19 godina. 

POGLEDAJTE SERIJAL 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

12:01

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju