Show

Komentari 16

Glamuroznu pop divu 'ulovili' u šetnji, izgleda neprepoznatljivo

Glamuroznu pop divu 'ulovili' u šetnji, izgleda neprepoznatljivo

Nekad mega-popularna pop pjevačica Lana Del Rey, koja je mnogima zapela za oko zbog imidža starinskog holivudskog glamoura, pred paparazzima nije izgledala nimalo glamurozno, a njeni fanovi su u čudu...

Nekada vrlo popularna pjevačica i ljepotica koja je naglašavala glamour nekih prošlih holivudskih vremena, samo nekoliko godina kasnije više izgleda kao 'prosječna mama iz predgrađa', pišu obožavatelji. 

POGLEDAJTE VIDEO:Asim Ugljen komentira Pervana

Pop pjevačica Lana Del Rey šokirala je svoje obožavatelje kad su 'procurile' njene nove fotografije u nimalo laskavoj odjeći. Jasno je da je pjevačica dobila i poneki kilogram, ali i odjevna kombinacija, prvenstveno kratke uske hlačice, su joj priskrbile lavinu negativnih komentara. 

Evo kako je Lana nekada izgledala:

A evo kako danas izgleda:

Na slici koja je navodno snimljena prošlog vikenda, čini se da se Lana udebljala najmanje 20 kilograma, koji su najvidljiviji u području trbuha, bokova i općenito donjeg dijela tijela piše Times News Express

I dok dio ljudi smatra njezin izgled šokantno lošim, muškarci koji vole obline smatraju da nikad nije bolje izgledala. 

U svakom slučaju, njezin prepoznatljiv izgled se u potpunosti promijenio, a od holivudskog glamoura na koji su svi navikli gledajući njezine slike, nema ni tračka. 

Ali uzevši u obzir pandemiju i svjetski smanjeno kretanje, kad je većina svjetske populacije dobila na težini, je li joj stvarno za zamjeriti to što se malo opustila?

Najčitaniji članci