Obavijesti

Show

Komentari 204

Vjenčali se Brad i Angie: Do oltara je doveli Pax i Maddox

Vjenčali se Brad i Angie: Do oltara je doveli Pax i Maddox
12

Par se vjenčao u francuskom gradiću Correns. Zavjete su izmijenili u maloj kapelici koju imaju u sklopu svog dvorca Miraval. Na svadbi su bili najbliži prijatelji i obitelj

VIDEO

Glasnogovornik para za AP je rekao da su Angelina Jolie (39) i Brad Pitt (50) sudbonosno da izrekli u subotu u Francuskoj, prenosi NY Daily News.

Par se vjenčao u francuskom gradiću Correns. Zavjete su izmijenili u maloj kapelici koju imaju u sklopu svog dvorca Miraval. Na svadbi su bili samo najbliži prijatelji i obitelj. Prije vjenčanja u crkvi, Angie i Brad izvadili su dozvolu za brak u Kaliforniji. Kalifornijski sudac vjenčao ih je i u Francuskoj. 

U svadbenoj svečanosti sudjelovala su i djeca koju Brad i Angie zajedno odgajaju. Angelinu su do oltara dopratili njeni najstariji sinovi, Pax i Maddox. Zahara i Vivienne bacale su latice cvijeća po kapelici dok su Shiloh i Knox nosili prstenje do oltara.

Ljubav sa seta

Angelina i Brad upoznali su se na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith' u kojem su glumili bračni par. Tada su oboje bili u braku, Angie s Billyjem Bobom Thorntonom (59), a Pitt s Jennifer Aniston (45). Malo-pomalo su se zbližavali na setu. U ožujku 2005. Brad je ostavio Jennifer i nakon samo nekoliko mjeseci Angie i on su posvojili djevojčicu iz Etiopije, Zaharu (9), kako bi Angelinin Maddox (13) imao sestru.  

Ubrzo su dobili i svoje prvo biološko dijete, djevojčicu Shiloh Nouvel Jolie-Pitt (8). Novi razlog za sreću imali su 2007. U Bradov i Angelinin dom stigao je maleni Vijetnamac Pax (10), a u srpnju 2008. godine svijet je obišla vijest da se obitelj proširila i za blizance, rođeni su Knox Leon i Vivienne Marcheline (6).

Svadbu su dugo planirali

Brad i Angie, kojima je australski paparazzo dao nadimak Brangelina, obožavaju djecu i, kako su rekli u jednom zajedničkom intervjuu, neće stati posvajati dok ne budu imali nogometnu momčad jer mnogo je napuštene djece koja treba roditeljsku ljubav i skrb. Svojoj djeci dali su i da predlože kako će izgledati njihova svadba. 

- Pričali smo s djecom o našem vjenčanju pa smo ih pitali kako ga oni zamišljaju, a njihove zamisli su presmiješne. Na neki način, oni će biti organizatori, tako da će svadba biti u znaku Disneya ili paintballa - ispričala je nedavno Angie u intervjuu za časopis Look.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 204
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško