Obavijesti

Show

Komentari 3

Glazbena diva s upalom pluća ležala kraj zaraženih koronom

Glazbena diva s upalom pluća ležala kraj zaraženih koronom
4

Gabi je preživjela upalu pluća, zbog koje je bila u bolnici dok je bio potres u Zagrebu, a kad se vratila kući, imala je što vidjeti. Sada se jedva snalazi u poluuništenom stanu

VIDEO

Prije tjedan dana glazbena diva Gabi Novak (83), kako piše Dnevni avaz, izašla je iz bolnice, u kojoj je završila zbog upale pluća i u kojoj je bila dok je Zagreb tresao razoran potres 22. ožujka.

- Kako sam? Što da vam kažem? Snalazim se u poluuništenom stanu. Imala sam upalu pluća, ležala sam pokraj soba u kojima su smješteni pacijenti s korona virusom. Jedva sam se izvukla - rekla je pjevačica u intervjuu za Avaz.

sax

Kad se vratila iz bolnice kući, imala je što vidjeti.

- Jako ružno... Potres me zadesio u bolnici. I, evo, sad sam u svojoj kući. Ne znam gdje bih počela jer majstori su zauzeti, dimnjaci su se srušili, čekamo što ćemo s grijanjem, kad će se napraviti... Uglavnom, sad sam u vrlo i rijetko tužnom vremenu. Ne samo ja nego cijeli Zagreb. U izolaciji smo svi. Mislim da se pandemija neće dugo smiriti - opisala je Gabi, ali glazbena diva u svemu ovome vidi i nešto pozitivno:

- Daj, Bože, da cijeli planet prodiše. Bože dragi, možda će nas ovo ponovno sjediniti. Zajedno prolazimo pakao, cijeli svijet.

Igor Kralj/Pixsell

Optimizam ju je uvijek držao što god ju je snašlo u životu.

- Djeci koja žive u izobilju, nažalost, bit će teško u životu. A mi, koji smo se borili... Evo što smo prošli posljednjih 30 godina. Koliko su ginuli zbog ništa. Sve se moglo drukčije. Bez suživota ne ide. Ako te neko uvrijedi i razočara i ubije sve što u tebi postoji, makni se. Kako je moj Arsen napisao: ‘Čistim svoj život’. To je bio njegov slogan. U životu odbacuješ krive ljude, krivu hranu, krivo podneblje... – ispričala je Gabi, koja je s Arsenom provela 42 godine u braku, sve dok ih njegova smrt nije razdvojila 2015. godine.

Davor Višnjić/Pixsell

Pada li joj teško izolacija zbog pandemije korona virusa, Gabi je rekla:

- Pokolebam se, povučem se, isplačem to. Zašutim, uvučem se u neku samoću. Ali opet čovjek u toj samoći dođe do sebe. Ako znaš iskoristiti samoću, onda u njoj moraš tražiti sebe da vidiš dokle si došao. Samoća nije bijeg nego ti služi da dođeš do vlastite spoznaje. Samoća je čišćenje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:58
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...