Show

Komentari 2

Glazbena legenda požalila se na zdravstvene probleme: 'Gotovo je, ne mogu više ni držati palice'

Glazbena legenda požalila se na zdravstvene probleme: 'Gotovo je, ne mogu više ni držati palice'

Teško mi to pada, jako me frustrira jer bi volio da mogu stajati dok nastupam - izjavio je Collins u intervjuu kojom je najavio povratničku turneju njegove rock grupe Genesis osnovane 1970-tih

Britanski glazbenik Phil Collins izjavio je da zbog lošega zdravlja jedva može držati bubnjarske štapiće u ruci i da će odsad sjediti na pozornici. Sedamdesetogodišnji bubnjar i pjevač rekao je da ga frustrira nemoć nakon što je 2009. i 2015 operirao leđa, a ima i dijabetes.

DPA/Pixsell

- Teško mi to pada, jako me frustrira jer bi volio da mogu stajati dok nastupam - izjavio je Collins u intervjuu kojom je najavio povratničku turneju njegove rock grupe Genesis osnovane 1970-tih. 

- Jedva mogu držati štapiće u rukama, dakle postoje određene zdravstvene teškoće koje mi to otežavaju - dodao je.

Osmerostruki dobitnik Grammyja rekao je da će njegov sin Nic svirati bubnjeve na turneji, prvoj u Sjevernoj Americi nakon 14 godina. Collins, koji je 1980-tih i 90-tih ostvario uspješnu solo karijeru s hitovima poput "In the Air Tonight" i "One More Night" objavio je 2011. da se prestaje baviti s glazbom, ali se vratio na scenu 2017. serijom koncerata  "Not Yet Dead: Live".