Obavijesti

Show

Komentari 4

Gleda se bez daha, Kerem i Onur bore se njenu ljubav

Gleda se bez daha,  Kerem i Onur bore se njenu ljubav
4

Šeherezada si ne može oprostiti što je spavala s Onurom, ali počinje osjećati nešto za njega. U seriji razgovaraju o Sarajevu, a prikazuju Mostar

VIDEO

Serija ‘1001 noć’ najgledanija je emisija u svom terminu od svih televizija, kažu na RTL-u. Na seriji je radio vrhunski tim filmskih producenata. Iako su pomno planirali svaki detalj, potkralo im se nekoliko pogrešaka. Glumci idu na skijanje u Split, a dok pričaju o Sarajevu, prikazuju se kadrovi Mostara. Seriju su snimali od 2006. do 2009.
Osim u Turskoj, postala je popularna i u Grčkoj, Bugarskoj, Makedoniji i Srbiji. Onuru, pravim imenom Halit Ergenç, jedna baka je Bugarka, a druga Albanka. Ima sestru s poteškoćama u razvoju. Osim kao glumac, poznat je i kao televizijski voditelj. U Turskoj je vodio popularni kviz. Šeherezadini roditelji poznati su glumci, a njen otac Tanju Korel umro je 2005. godine, prije nego što je počelo snimanje “1001 noći”. Dok je Šeherezada studirala na glumačkoj akademiji, pauzirala je godinu jer je izgubila samopuzdanje i nije bila sigurna je li gluma njen životni poziv.
Na jednoj od audicija rekli su joj da im je za glavnu ulogu potrebna puno zanimljivija žena od nje. Danas je Šeherezada jako popularna u arapskim zemljama. Od Turaka otkupljuju svaki film i seriju u kojima glumi. Kako kažu Turci, Arapi su spremni dati milijune samo da je dovedu u posjet Emiratima barem na jedan dan. Ovih dana u Turskoj snima novu sapunicu “Pjesma bez kraja”, u kojoj glumi pjevačicu. Onur trenutačno odmara od sapunica, a sprema se za ulogu Sulejmana Veličanstvenog u povijesnoj seriji “Savršeno stoljeće”. Onur i Šeherezada veliki su humanitarci.

ŠOGORICA NE VOLI LIJEPU ŠEHEREZADU JER SE ŽELI DOČEPATI BOGATSTVA...
Prije nego što se obratila Onuru za pomoć, Šeherezada je za novac molila i oca pokojnog supruga Burhana. Nemilosrdni Burhan grubo je odbije. Ni na koji način ne želi sudjelovati u liječenju svog jedinog, teško bolesnog, unuka. Upravo zbog toga što je Šeherezadin sin Kaan jedini nasljednik u bogatoj obitelji, supruga Burhanova drugog sina Fusun u njoj vidi veliku opasnost. Nagovarala je Burhana da Šeherezadi ne da novac. Ponovno je zatrudnjela u želji da rodi nasljednika, no rodila je treću kćer.
U Šeherezadu se zaljubljuje i Onurov najbolji prijatelj i poslovni partner Kerem. To će poprilično narušiti prijateljstvo i njih dvojica postat će rivali koji se bore za Šeherezadinu ljubav.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić
REPERICA I GLAZBENICA

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić

Nedjeljni ručak i pita od jabuke bude joj uspomene iz djetinjstva, a tada je slušala Nove fosile. Sada svojim tekstovima opisuje našu svakodnevicu i zalaže se za bolje i kvalitetnije društvo
Kći Luke Modrića proslavila 11. rođendan, on raznježio fotkama
PONOSAN OTAC

Kći Luke Modrića proslavila 11. rođendan, on raznježio fotkama

Luka i supruga Vanja zajedno imaju troje djece, sina Ivana (13) i dvije kćerkice; Emu (11) i Sofiju (6)