Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
12 komentara

Gledale su ih pred slomom: Svi pitaju kako je Rajkovo zdravlje

Zvijezde su im plakale na ramenu, a Daria i Nataša kažu da ione od njih često traže savjete. Najspremnije pomoći su Gabi, Tereza i Radojka

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
12 komentara

Kad god me netko pita za Dujmića, odgovorim: ‘Rajko je genijalac, a njegov život ne pratim’. Žao mi je da je u problemima, rekla je Nataša Mirković (47), bivša pjevačica Novih fosila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ona i Daria Hodnik Marinković (44) naši su najpoznatiji ženski back vokali. S najvećim zvijezdama pjevaju 20 godina, a s mnogima su se zbližile. S nekima su kućne prijateljice, a s nekima samo poslovno surađuju. Daria je sedam godina pjevala s Dinom Merlinom (57).

- Volim ja njega i on mene. Znam da mu se mogu obratiti u bilo koje doba dana i noći. Kao i on meni - kaže Daria.

Foto: Nedim Grabovica

Gledale su zvijezde pred slomom, tješile ih. Najizraženije je to bilo na Eurosongu. Tamo su, prisjećaju se, bile najkriznije situacije.

- Izlaziš u dvoranu koja prima tisuće ljudi, cijeli svijet će gledati u tebe, osjećaš odgovornost kako ćeš predstaviti Hrvatsku... E, tu smo trebali letati, pomagati... Odslušamo njihove probleme, budemo rame za plakanje, ali i mi se njima jadamo pa dobijemo savjet - kaže Daria.

EKSKLUZIVNO Rajko Dujmić: 'Iz zatvora sam izašao ranije, ali nisam doma...'

Kao najspremnije da uskoče savjetom obje izdvajaju Terezu, Gabi i Radojku. Naše istinske dive, kažu, pune su životnih mudrosti, njima mogu ispričati i poslovne i obiteljske nevolje.

Tereza Kesovija | Autor: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

A kad se jave dvojbe što skuhati, dovoljno je upitati Gabi. Nitko bolje od nje, kažu, ne zna što skuhati niti ima više recepata. Znaju sve tajne naših zvijezda, no znatiželjnicima kažu: 'Svi su oni ljudi poput nas'.

- Slika showbizza treba ostati takva kakva je, a pikanterije, skandali, detalji, sve što ljude zanima, neka i dalje ostane tajna - kažu pjevačice.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Naši partneri pišu
Message