Obavijesti

Show

Komentari 26

Gledali smo ih na TV-u kad su bili klinci, evo gdje su danas

Gledali smo ih na TV-u kad su bili klinci, evo gdje su danas
1

ŽIVOT NAKON SLAVE Dok su se jedni nastavili baviti glumom, drugi su postali potpuni anonimci koji uživaju daleko od svjetla reflektora

VIDEO

Nekada davno gledali smo ih na malim ekranima, a onda je većina nestala iz fokusa javnosti. Evo kako izgledaju danas:

Bruce iz 'Matilde'

Jedna od najupečatljivijih scena je ona u kojoj debeli dječak mora pojesti ogromnu čokoladnu tortu. Jimmy Karz  (32)tada je imao 12 godina.

Glume se ostavio nekoliko godina kasnije, a nakon 'Matilde' zaigrao je u jednoj epizodi 'Hitne službe' i u filmu 'The Wedding Singer' s Drew Barrymore.

Odabrao je potpuno drugačiju karijeru i završio dva fakulteta, komunikologiju i biokemiju. Ambiciozni Karz želio je još jednu diplomu i upisao medicinu.

Dewey iz 'Malcoma u sredini'

Erik Per Sullivan (26) za mnoge će uvijek ostati Dewey. Ta se uloga donekle i odrazila na karijeru ovog momka koji nakon serije "Malcolm in the Middle" nije imao previše sreće.

Nicky i Alex iz 'Pune kuće'

Blake i Dylan Tuomy-Wilhoit  (27) za razliku od sestara Olsen, nisu doživjeli veliku svjetsku slavu.  Dečki su seriju došli tek posljednjih godina njenog snimanja, serija se inače snimala od 1987. do 1995. godine. 

Buzz iz 'Sam u kući'

Glumac Devin Ratray utjelovio je zločestog i iritantnog brata Buzza kojemu je cilj bio zagorčavati život Kevinu McCallister (Macaulay Culkin). Svoju ulogu reprizirao je i u drugom nastavku filma, a 'Buzz' ga je 'označio' za cijeli život.

Devin se nakon filmova 'Sam u kući' nastavio baviti glumom, ali nije ostvario niti jednu zapaženiju ulogu pa se tako, na kratko, pojavio u seriji 'Zakon i red' te filmu 'R.I.P.D.'

Ratray je 2007. godine pokušao osvojiti tadašnju državnu tajnicu SAD-a, Condoleezzu Rice u dokumentarcu 'Courting Condi', jer je, kaže, godinama zaljubljen u nju.

Stevie Kenarban iz 'Malcoma u sredini'

Stevieja iz serije 'Malcom u sredini' većina pamti kao dječaka s debelim naočalama koji je seriju proveo u kolicima. Ipak, godine su učinile svoje, a dotični danas izgleda sasvim drugačije.

Utjelovio ga je Craig Lamar Traylor (28) koji je danas odrastao i toliko se promijenio da ga većina ne bi prepoznala na cesti. Craig je pisac i tattoo majstor, a njegovo tijelo je prepuno tetovaža.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...