Show

Komentari 14

Gledatelje razočarale ocjene u 'Večeri za 5': Pokvareni ljudi, ne žele probati nove recepte i jela!

Gledatelje razočarale ocjene u 'Večeri za 5': Pokvareni ljudi, ne žele probati nove recepte i jela!

Predjelo su svi pojeli, bilo je zanimljivo. Za glavno jelo su dobili meso i još svašta nešto, nisu mogli ostati gladni. Desert su smazali. A ocjene su bile nezasluženo niske, zaključili su vjerni pratitelji kulinarske emisije

Pa stvarno su pretjerale ove dvije sa lošim ocjenama. Anu su trebali nagraditi za trud, sve je sama radila i naučila nas je nečemu novom, branili su gledatelji kandidatkinju showa 'Večera za 5 na selu' koja nije briljirala s ocjenama.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Od Marije, Marija, Ljiljane i Darinke dobila je 28 bodova, što je najmanje dosad u ovom tjednu, iako je za njih posebno napravila meso jer je ona vegetarijanka. To je razljutilo gledatelje koji nisu očekivali da će Ljiljana dati ocjenu 5, a Marija 6. Od Marija je dobila 7, a od Darinke čistu desetku. 

- Darinka me iznimno oduševila, makar je malo zabadalo, no nije zločesta i premazana kao Marija i Ljiljana - pisala je jedna, a druga se nadovezala: 

- Kad su babe pokvarene i dvolične, kao fol otvorene i spremne na nove okuse i recepte, a kad im se isto servira na tanjuru niti probati jer 'nisu na to naučene i ne valja'. 

Većina se složila da bi i oni reagirali kao Darinka, koja je inače profesorica matematike te da bi Anu za njezina jela nagradili s desetkom.

- Baš su me razočarali ovo troje. Predjelo su svi pojeli, bilo je zanimljivo. Za glavno jelo su dobili meso i još svašta nešto, nisu mogli ostati gladni. Desert su smazali. A ocjene su bile nezasluženo niske. Na početku sam mislila da je profesorica stroga, kad ono ona najbolja, najzabavnija. Ispričavam se profesorici - istaknuli su. 

Najčitaniji članci