Obavijesti

Show

Komentari 91

Gledatelje šokirali Doris i Boris u showu, on hodao u gaćama: 'Tako su kupili kuću bez kredita'

Gledatelje šokirali Doris i Boris u showu, on hodao u gaćama: 'Tako su kupili kuću bez kredita'
11

Kako ono ide: 'Motaj kabele, gasi internet', pisali su fanovi showa jer njih nisu očekivali skupa na malim ekranima. Osim toga, gledatelji su na društvenim mrežama pozivali jedni druge da ih gledaju...

VIDEO

U ponedjeljak navečer krenula je prva epizoda RTL-ova reality showa 'Superpar' i već su počeli komentari gledatelja na natjecatelje. Pokušavali su odmah odgonetnuti koji su parovi ušli samo da pobjede, a koji da bi se dobro zabavili i naučili još ponešto o sebi.

POGLEDAJTE VIDEO: Doris i Boris potvrdili prekid

Pokretanje videa...

Doris i Boris 01:10

U prvim minutama showa prikazalo se što će se sve događati pa smo tako saznali i da će u show ući uskoro bivši supružnici Doris Pinčić (32) i Boris Rogoznica (31), koji su u lipnju objavili da su se razišli.

Vidi se, između ostalog, kadar u kojem glazbenik hoda u gaćama po mračnoj sobi dok ga glumica navodi gdje da se kreće...

- Kako ono ide: 'Motaj kabele, gasi internet' - pisali su fanovi showa jer njih nisu očekivali skupa na malim ekranima. Osim toga, gledatelji su na društvenim mrežama pozivali jedni druge da gledaju epizode u kojima će biti Doris i Boris kako ih ne bi propustili.

Neki su se prisjetili i podatka da su bivši supružnici lani kupili kuću bez kredita aludirajući na to da su je sudjelovanjem u showu i uspjeli priuštiti. Bilo je i onih koji su tvrdili da show ide uživo i kako su se pomirili, ali s RTL-a smo brzo dobili odgovor: 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Doris

- Druga sezona RTL-ove zabavne emisije 'Superpar' snimala se krajem 2019. godine dok su, sada već bivši supružnici, Pinčić - Rogoznica bili u braku. Svoju su ulogu 'celebrity para', u dvije epizode koje ćemo prikazati potkraj sezone, odradili profesionalno i u duhu emisije. Do tada, svi će se dobro zabaviti i uživati uz briljantnog Enisa Bešlagića i osam parova u borbi za veliku novčanu nagradu i titulu 'Superpara'. Njihove izazove, drame i preispitivanja naši gledatelji mogu pratiti od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat - istaknuli su. 

Čuđenje što su Doris i Boris pristali ući u reality show nije prestajalo ni nakon što je završila prva epizoda pa su tako u konačnici neki predvidjeli i kako će par pobijediti iako oni ulaze samo kao 'celebrity par', kao što su to lani bili Indira Levak i suprug Miroslav.

Boris i Doris ušli u 'Superpar': Mislili smo da nam se priviđa
Boris i Doris ušli u 'Superpar': Mislili smo da nam se priviđa

Tada su rasplesali i raspjevali kandidate, unijeli u kuću dobru atmosferu i pripremili ih za finalne dane kad im je trebalo puno koncentracije, mira i fokusa na svoje partnere. 

- Bit će su i pobijedili na kraju - neumorno su pisali gledatelji. 

- Nevjerojatno je da neki misle da su se pomirili. Ljudi, pa to je prije snimano - pokušavali su pratitelji na društvenim mrežama razuvjeriti one koji su pomislili da show ide uživo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama