Obavijesti

Show

Komentari 63

Gledatelji i stanari su odlučili: BB kuću prvi je napustio Milan

Gledatelji i stanari su odlučili: BB kuću prvi je napustio Milan
12

Nakon što je izašao Milan je priznao da je iznenađen svojim ispadanjem iz kuće, ali i da nikom ništa ne zamjera. Uvjeren je da bi bilo drugačije da su stanari nominirali

VIDEO

Najmanje glasova gledatelja, a ujedno i nominaciju u drugoj emisiji tokom tjedna dobili su Mila (21), Milan (31) i Lester (20). 

Imunitet su imali Tamara (23), Radašin (50) i Bojana (25) koja je ovoga tjedna bila kapetan kuće.  Ukućani koji nisu bili nominirani odlučili su o sudbini svojih sustanara glasovanjem. Osoba koju su prvu izabrali dobila je dva boda, a druga jedan bod. O sudbini troje nominiranih odlučivali su i 'otpadnici' koji su također svojim glasovima utjecali na odlazak jednog od njih iz kuće. Za kraj su nominirani stanari dali glasove jedni drugima što je dovelo do konačnog zbroja rezultata.

Milan : Iznenađen sam svojim ispadanjem

Nakon što je izašao Milan je priznao da je iznenađen svojim ispadanjem iz kuće, ali i da nikom ništa ne zamjera. Uvjeren je da bi situacija bila drugačija da su nominirali stanari, a ne gledatelji.

Nominacije: 'S Milom vodim bezvezne razgovore'

Prvi je u ispovjedaonicu ušao George (39). Lesteru je odlučio dati dva boda, a Milana je nominirao jer se, kako je objasnio, živcira kad treba i kad ne treba. Marijana (27) je nominirala Milu za koju smatra da je nesigurna. 

- S njom vodim bezvezne razgovore. Lester će biti drugi kojeg ću nominirati, a razlog su njegovi komentari o meni kao majci - objasnila je Marijana.

Između pauze od nominacija, Bojana je savjetovala ukućane da se malo opuste kad su nominacije u pitanju.

Ema: Svoj glas Dajem Milanu zbog hrkanja

Nakon što je dobro razmislio, Nemeš (22) je izabrao Milana kao prvog kandidata koji bi trebao izaći iz kuće, a za Milu se odlučio jer misli da bi je veselilo kad bi vidjela kćerkicu. Nikola (21) je nominirao Milana i Milu na iznenađenje svih iako se od početka boravka u kući s njom najviše družio.

Nakon Nikole u ispovjedaonicu je došla Slavica (43) koja je prvo izbarala Milu, a kao razlog navela je njezinu lijenost tijekom pripreme tjednog zadatka. Lester (20) je drugi ukućanin kojem je dala svoj glas.  Iz ispovjedaonice je izašla veoma uzrujana.

Ema je kao i Slavica Milu navela kao prvu stanarku kojoj je dala svoj glas. Smatra da je djetinjasta. 

- Milanu dajem jedan bod samo zbog hrkanja - objasnila je svoj razlog Ema. 

Dražen se slaže s Emom pa je Milanu dao svoj glas također zbog hrkanja s kojim posljednjih dana nije u dobrim odnosima, a kao i većina sustanara, Milu je izbarao kao drugu stanarku jer je s Lesterom u boljim odnosima. 

Tamara smatra da Milan najviše gnjavi druge pa se prvo odlučila za njega, a Lesteru je dala glas jer je s Milom u boljim odnosima. Radiša je Milanu dao dva boda.

- Odlučio sam da će Mila ostati u kući jer je to bolje za gledatelje i za nas - zaključio je Radiša. 

Bojana je četiri boda dala Mili

Ema se u pauzi od nominacija obratila svojim sustanarima i pokušala ih umiriti, nakon čega je u ispovjedaonicu ušla Bojana čiji su bodovi kod glasovanja vrijedili duplo jer je ovoga tjedna bila kapetan kuće.

Četiri boda Bojana je dala Mili jer smatra da je u nekim trenucima bučnija nego što bi trebala biti, iako misli da nije loša djevojka.

- Dva boda dajem Lesteru bez nekog neki posebnog razloga. Publika je tako odlučila, dečko je odličan i ima dosta kvaliteta - objasnila je Bojana. 

Pravo na nominaciju imali su i 'otpadnici'

Soraja (24) je dva boda dala Nikoli jer je s njim dok je boravila u kući manje komunicirala nego s Milanom i Milom. Drugi glas dala je Milanu jer se s Milom u kući najviše sprijateljila. U ispovjedaonici se nakon nje pojavio veseli Duško (55) koji je dva boda dao Milanu.

- On je rekao da ne voli starije i ja mu želim vratiti - objasnio je Duško, a Milu je poštedio jer mu je lijepa te je dao Lesteru jedan bod.  Nirmalu (25) je trebalo neko vrijeme da bi odlučio kome će dati svoje glasove. Milanu je dao dva glasa jer smatra da se manje uklopio u kuću od  Mile i Lestera. Lestera je nominirao iz 'džentlemenskog' razloga kako je rekao. Dragana (27) je svoje glasove dala muškim stanarima iz kuće jer Milana smatra impulzivnim, a Mili nije dala glas iz ženske solidarnosti, pa se tako odlučila za Lestera. Posljednji je u ispovjedaonicu ušao Horvat koji se odlučio za Milana iz istog razloga kao i Duško, dok je Mili dao drugi glas jer se prema njegovom mišljenju Nikola više trudio oko tjednih zadataka. 

Glasali i nominirani stanari

Mila je dva boda dala Milanu, a MIlan je učinio isto kad je Mila u pitanju. Lester je dva boda dao MIli. 

Duškova žena: Da me prevari, Duška bih morala primiti doma, kuća je njegova

U studiju je gostovala Duškova žena koja je odmah na početku razgovora s voditeljicom Marijanom rekla da sve gleda i prati, ali i da nije ljubomorna.

- Soraja mi se sviđa. Prije nego što je otišao savjetovala sam mu kako da se ponaša. I danas bih mu rekla da gleda, ali i da ne komentira puno - objasnila je Duškova supruga koja je zaključila da ne bi bila sramota za nju, nego za Duška da ima nešto sa Sorajom.

- Doma bih ga morala primiti jer je kuća njegova - našalila se Duškova supruga i dodala da umjesto Duška traži jednog jakog muškarca koji zna voziti traktor jer joj treba pomoć kod kuće.

 - Susjedi kažu da je Soraja lijepa, a da je Duško dobar. Voljela bih da ostane do kraja jer su ga ljudi zavoljeli - zaključila je Duškova supruga te dodala da bi mu da je mogla opalila šamar kad je nakon samo par dana showa rekao da želi ići kući.

Nakon što su se zatvorile linije za glasovanje, Antonija i Marijana su pozdravile stanare u luksuznoj kući i obavijestile ih da će im se uskoro javiti s više vijesti. Ukućanima je najavljeno da će netko od njih napustiti kuću. 

Stanari su uspješno odradili svoj tjedni zadatak

U drugoj emisiji Big Brothera uživo stanari luksuzne kuće izrazili su svoje oduševljenje s odrađenim tjednim zadatkom iako su se bojali da neće u tome uspjeti. U ispovjedaonici su komentirali kako su se zbilja trudili, te su pohvalili svoje sustanare. 

Na snimkama od prethodnog dana Marijana i Nemeš razgovarali su dok je Nemeš bio u pušioni, a ona je sjedila ispred. Veliki Brat u ispovjedaonici je pitao Nikolu i Lestera što znaju o odnosu Marijane i Nemeša, a dečki nisu otkrili puno, osim da se između njih događa nešto više od prijateljstva. Marijana i Mila razočarane su Lesterovim komentarom vezanim za njihovu djecu koju su ostavile doma. 

- To su balavci i oni nemaju pojma - Marijana je komentirala dečke, a Mila je dodala kako muškarci nisu svjesni toga što su žene spremne napraviti za svoju djecu. 

Stanari u otpadu jedan dio dana vrijeme su kratili u autobusu. Dragana je masirala Soraju, a  dečki su uživali u pogledu. 

'Jorgan planina je jako aktivna'

Marijana i Antonija tijekom uključenja u kuću obratile su se stanarima i upitale ih jesu li dobro. Nemeš je rekao kako nije, na što mu je Antonija odvratila da nema razloga za brigu jer su mu Marijana i Bojana još u kući.

- Izvana to možda tako izgleda, možda bi bilo dobro da uđete unutra pa vidite kako je to - nije ostao dužan Nemeš, no Marijana mu je uzvratila kako kamere u kući Velikog Brata sve snimaju, pa je vidljivo da je jorgan planina aktivna. Nemeš je ostao bez riječi, a Marijana se lagano nasmiješila i zarumenila.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško