Show

Komentari 66

Gledatelji komentirali djevojke i Savršenog: 'Oči su im skoro ispale, dajte im neke naočale'

Gledatelji komentirali djevojke i Savršenog: 'Oči su im skoro ispale, dajte im neke naočale'

U drugoj emisiji 'Gospodin savršeni' je odveo osam cura na prvi grupni dejt, gdje su odgovarale na svakakva pitanja. U sredini dejta, Toni se morao skinuti, a gledatelji su odmah primijetili poglede kandidatkinja

Nakon druge epizode ljubavnog realityja 'Gospodin savršeni' gledateljima nije trebalo drugo da pohrle na društvene mreže kako bi rekli svoje mišljenje. Osam djevojaka je otišlo na grupni spoj s 'Gospodinom Savršenim', Splićaninom Tonijem (31). Na velikom školskom igralištu pokazale su svoje znanje u sportu, ali čini se kako gledatelji nisu bili oduševljeni znanjem kandidatkinja.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kaže jedna, ne znam kako se zove, ali radi njega ću naučiti ako treba i matematiku i fiziku - komentirao je jedan gledatelj.

- Kako su sve zainteresirane, pa njemu nije ni lako - kazala je druga gledateljica.

Naime, na početku spoja, Danijela je Tonija prolila vodom, pa je bio primoran na grupnom dejtu ostati bez majice.

- Savršenstvo bez ijedne mane - komentirali su na Facebooku.

- Ima sad na akciji naočala s dobrom i kvalitetnom dioptrijom, pa dajte udijelite curama. Sirote su oslijepile od njegove ljepote - rekao je drugi, referirajući se na poglede koje su cure upućivale Toniju bez majice.

Dok su se jedni osvrnuli na gledanje Tonijeve 'savršene' figure tijela, drugi su komentirali zašto su emisiji dali ime 'gospodin savršeni'.

- Taj pridjev savršeni me baš iritira, pa nema savršenog, svi mi imamo mane - rekla je gledateljica.

Publika će očito imati što komentirati jer su u showu započele prave drame. Odmah pri ulasku u vilu stvorili su se klanovi među djevojkama, ali i prve svađe, i to nimalo bezazlene. Zbog toga je Tamara na grupnom spoju bila odsutna, a na kraju je čak i dobila ružu unatoč tome što se nije pretjerano trudila.

Najčitaniji članci