Obavijesti

Show

Komentari 53

Gledatelji komentirali djevojke i Savršenog: 'Super je, nije uopće šmokljan, a ona baš odudara!'

Gledatelji komentirali djevojke i Savršenog: 'Super je, nije uopće šmokljan, a ona baš odudara!'
9

Iako se u showu djevojke bore za srce šarmantnog Splićanina, Oliverin psić već je osvojio srca publike pa su se neki našalili da bi bilo bolje da od svih djevojaka Toni odabere ljubimca

VIDEO

U ponedjeljak je emitirana prva epizoda treće sezona showa 'Gospodin Savršeni', a gledatelji su na društvenim mrežama odmah komentirali prve dojmove. Mnogima se nije baš svidjela pjevačica Olivera Matijević (32), dok su Dijanu (22), koja je dobila prvu ružu, najviše hvalili. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Gospodin savršeni 01:24

'Gospodin Savršeni', znanstvenik Toni Šćulac (31) pred sobom je imao težak izazov jer se morao upoznati s 20 djevojaka i izabrati njih 17 s kojima se želi družiti u sljedećim epizodama. 

- Jadan čovjek, ni ne zna što ga snašlo - pisali su gledatelji na Facebooku.

- Točno mi je bilo neugodno to gledati - našalila se gledateljica.

Folk pjevačica Olivera pred Savršenog stigla s asistenticom i psićem: 'Totalno me zbunila'
Folk pjevačica Olivera pred Savršenog stigla s asistenticom i psićem: 'Totalno me zbunila'

Toni je prvu ružu poklonio simpatičnoj Dijani Živković koja ga je u žutoj dugoj haljini podsjetila na Pepeljugu, a gledatelji su je čak pohvalili da im je ona jedna od dražih djevojaka.

- Najsimpatičnija, i ja bih je birao. Ona druga kojoj je dao ružu nije baš nešto, ne znam što je vidio u njoj - komentirao je jedan gledatelj.

Djevojka koja se većini gledatelja nije svidjela, ali je definitivno ukrala pažnju je folk pjevačica Olivera, koja je je iznenadila i 'Gospodina Savršenog' jer se u prvoj epizodi pojavila s asistenticom i svojim psićem.

- Ženska totalno odudara od njega, i on ju je nekako gledao u čudu. Momčić inače simpatičan, televizičan, nije šmokljan kao na slikama. Nije antipatičan kao onaj prije. Sviđa mi se što priča splitskim naglaskom - napisao je gledatelj.

Iako se u showu djevojke bore za srce šarmantnog Splićanina, Oliverin psić već je osvojio srca publike pa su se neki našalili da bi bilo bolje da od svih djevojaka Toni odabere psića.

- Daj psu ružu i spasi se - našalio se gledatelj.

- Psić pjevačice Olivere jedini je pametan i sladak sudionik u showu 'Gospodin Savršeni' - komentirala je jedna od gledateljica.

Publika će očito imati što komentirati jer su u showu odmah započele prave drame. Svih 20 djevojaka upoznalo je 'Gospodina Savršenog' na crvenom tepihu. Odmah pri ulasku u vilu stvorili su se klanovi među djevojkama, ali i prve svađe, i to nimalo bezazlene, a tri cure već su napustile villu.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S PEDROM IZ PLESA SA ZVIJEZDAMA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin