Show

Komentari 13

Gledatelji ljuti zbog Mileninog ponašanja u 'Večeri za 5': Ma ona namjerno pljuje po Mirni!

Gledatelji ljuti zbog Mileninog ponašanja u 'Večeri za 5': Ma ona namjerno pljuje po Mirni!

Domaćica Mirna za večeru je osvojila 28 bodova, a najmanju ocjenu dala joj je Milena, i to najnižu u povijesti 'Večere za 5 na selu'

U novoj epizodi 'Večere za 5 na selu' domaćica Mirna poslužila je gostima jelovnik sastavljen od zdravih namirnica koji se svima svidio osim Mileni

Za predjelo je Mirna poslužila paštetu od kozica s domaćim kruhom za koji je Milena imala pitanja o kruhu budući da se 20 godina bavi pekarstvom.

POGLEDAJTE: Našli se na slijepo pa ga iznenadila pjesmom

- Ovo je kruh sa Zameta, od jedne cure koja radi kiseli kruh - otkrila je Mirna.

- Klasična kuglica od namaza i to je to, u redu je - ocijenila je predjelo Milena. Tijekom jela, Mirna i Milena su se prepirale na teme kiselog kruha i posta. 

Milena je kritizirala svako jelo koje je Mirna poslužila, a posebno je naglasila da domaćica priča gluposti i da ne zna što priča.

Glavno jelo stiglo je, 'Siti i vitki' dojmili su se Tajane i Maura, svidjela im se dekoracija.

- Vrlo siromašno, glumilo je da je u restoranu posluženo. Priloga nema - komentirala je s druge strane Milena.

- Tuna steak koji je u stvari bio sirov, priča da je tuna takva jer je iz najdubljeg mora me sablaznila, jednostavno sam prešutila podatak, tuna je bila sirova - dodala je Milena.

Nakon upitne tune, ekipa se prebacila na desert Bez grijeha. Tijekom istog, Milena i Mirna raspravljale su o prirodnim zaslađivačima.

- Očekujem da se zaista informiraš o onome što govoriš i da poznaješ gradivo, a to ovdje nije slučaj - komentirala je Milena.

- U desertu nisam doživjela avokado, puno tog kakaa i zapravo je izgledao kao najobičniji puding - dodala je Milena. Desert se sviđao Raheli, no ostatak ekipe bio je suzdržaniji.

Raspoloženje se nastavilo i tijekom ocjenjivala pa je Rahela Mirni udijelila deset bodova.

- Mislim da je cijela večer protekla jako lijepo, mislim da se Mirna zaista potrudila da nam bude ugodno i bila je vesela domaćica - komentirala je Rahela za kraj.

Tajana i Mauro su Mirni udijelili osmicu, a onda je Milena Mirni udijelila jednu od najnižih ocjena u povijesti 'Večere za 5 na selu'. Svega dva boda dala je Mirni.

- Moja ocjena je dva jer mislim da je sve ovdje fake - zaključila je Milena. 

Iako se potrudila, Mirna je završila na posljednjem mjestu sa svega 28 bodova. Gledatelji su na društvenoj mreži komentirali kako je Mirna predivna osoba i da je goste lijepo dočekala, a Milenino ponašanje prema Mirni su kritizirali.

- Gospođa Mirna top, svaka čast, a Mileni nisu sve na broju baš - komentirao je jedan korisnik.

- Gospođa Mirna je predivna osoba, pozitivna i sposobna. Lijepo ih je dočekala i ugostila a Milenina zloća nema granice - glasio je drugi komentar.

- Kultura nula bodova - napisao je drugi korisnik.

- Milena je puna zloće, to još nisam vidjela, da se nekom baš ništa ne sviđa. Možda daje tako male ocjene pa misli da će pobijediti. Strahota od žene - glasio je još jedan od brojnih komentara.

- Milena je iskompleksirana. Osjećalo se da namjerno pljuje po svemu što je Mirna radila. Hajde, da je dala 6, pa ajde, ali 2 od 10? Neki se ljudi ne mogu kontrolirati! - napisao je korisnik.

Najčitaniji članci