Obavijesti

Show

Komentari 26

Mileni u 'Večeri za 5 na selu' se ništa nije svidjelo, Mirni dala samo 2 boda: Ovdje je sve fake!

Mileni u 'Večeri za 5 na selu' se ništa nije svidjelo, Mirni dala samo 2 boda: Ovdje je sve fake!
13

Milena je Mirni za večeru dodijelila jednu od najnižih ocjena u povijesti 'Večere za 5 na selu'

VIDEO

Farmaceutkinja, nutricionistica, maserka, kozmetičarka i laser akupunkturolog - Mirna Međimorec je sve to. Sredinu tjedna u 'Večeri za 5 na selu' posvetila je svojim protukandidatima, sve u želji da ih ugosti i pokaže im da zdrava hrana također može biti ukusna. U svom domu u Rijeci Mirna je dočekala umjetnicu Milenu Matešić, učiteljicu Rahelu Grozdanov, prodajnog savjetnika Maura Benčana i voditeljicu u prodaji zlata Tajanu Saldom.

Vesela domaćica osvojila je 28 bodova te je trenutno posljednja kada je o bodovima riječ. Kandidatima se najviše svidjelo predjelo, a na glavno jelo svi su imali određenih zamjerki. Desert je podijelio kandidate, no dobra atmosfera osvojila je većinu uzvanika. 

Svojim gostima Mirna je odlučila poslužiti jelovnik sastavljen od zdravih namirnica - kozica, čokolade, avokada, lješnjaka i rukole. U pripravi jelovnika Mirna se prihvatila predjela kao prvog elementa. Nazvala ga je 'Enjoy the Moment', a unutar njega skrivala se pašteta od kozica na domaćem kiselom kruhu. Nakon priprave predjela, Mirna se bacila na desert kojeg je nazvala Bez grijeha. Ime je dobio jer je niskokaloričan, a vrlo ukusan te se pravi od avokada, tamne čokolade, vanilije te prirodnog šećera. Glavno jelo bilo je posljednje kojeg se Mirna prihvatila, a nadjenula mu je ime Siti i vitki! Poslužila je tunu na posteljici od rukole. Time je ispunila i očekivanja protukandidata.

Nakon priprave jelovnika, Mirna se prihvatila dekoracije stola, a ekipa je dotad u kombiju dijelila očekivanja od večere koja ih uskoro očekuje.

- Nadam se, s obzirom na to da su kozice, da će biti nešto morsko večeras - izjavio je Mauro.

- Mirna kad nas dočeka, bit će sva užurbana, mislim da je sve skuhala u sat vremena - dodala je Tajana.

- Bit će stan pun vedrine - dodao je Mauro.

Ekipa je posebno uzbuđena bila oko činjenice da će večerati na 26. katu, a Milena je dodala i da se pribojava lifta - no stigla je s ostatkom ekipe u sjajnom raspoloženju. 

Mirna je veselo i raspoloženo dočekala goste.

- Prvi dojam bio je onako kako sam očekivala, glamurozan, Mirna nas je dočekala uređena i vesela - komentirala je Rahela, a složila se i Tajana rekavši da je Mirna blistala.

- Atmosfera je zagrijana i sviđa mi se, povezali smo se i u redu mi je - zaključila je Milena. Ekipi je poslužila aperitive s Velebita.

- Definitivno pun pogodak - komentirala je Tajana piće koje je Mirna poslužila za aperitiv.

Gledatelji kritizirali Milenu, nije im se svidjelo njeno ponašanje: 'Negativna i zavidna osoba...'
Gledatelji kritizirali Milenu, nije im se svidjelo njeno ponašanje: 'Negativna i zavidna osoba...'

- Baš mi se svidjelo - dodala je i Milena. 

Ekipa je veselo nazdravila, a potom su sjeli na predjelo naziva Enjoy the Moment. Pašteta od kozica s domaćim kruhom nije se svih pretjerano dojmila. Mauru nije izgledala previše atraktivno na tanjuru, a Milena je imala pitanja o kruhu budući da se 20 godina bavi pekarstvo.

- Ovo je kruh sa Zameta, od jedne cure koja radi kiseli kruh - otkrila je Mirna.

- Pun pogodak je s okusom - komentirala ga je Tajana.

- Klasična kuglica od namaza i to je to, u redu je - ocijenila je predjelo Milena. Tijekom jela, Mirna i Milena su se prepirale na teme kiselog kruha i posta. 

Glavno jelo stiglo je, 'Siti i vitki' dojmili su se Tajane i Maura, svidjela im se dekoracija.

- Vrlo siromašno, glumilo je da je u restoranu posluženo. Priloga nema - komentirala je s druge strane Milena.

- Tuna steak koji je u stvari bio sirov, priča da je tuna takva jer je iz najdubljeg mora me sablaznila, jednostavno sam prešutila podatak, tuna je bila sirova - dodala je Milena.

- Ne preferiram ribu na polusirovi način - komentirao je Mauro, a s njim se složila i Rahela koja je imala zadršku te se i sama bojala je li tuna do kraja termički obrađena.

Nakon upitne tune, ekipa se prebacila na desert Bez grijeha. Tijekom istog, Milena i Mirna raspravljale su o prirodnim zaslađivačima.

- Očekujem da se zaista informiraš o onome što govoriš i da poznaješ gradivo, a to ovdje nije slučaj - komentirala je Milena.

Gledateljstvu se nije svidjela Mirna: 'Voli kritizirati sve, a priča kao da je njezina večera'
Gledateljstvu se nije svidjela Mirna: 'Voli kritizirati sve, a priča kao da je njezina večera'

- U desertu nisam doživjela avokado, puno tog kakaa i zapravo je izgledao kao najobičniji puding - dodala je Milena. Desert se sviđao Raheli, no ostatak ekipe bio je suzdržaniji.

Mirna je potom kandidatima poklonila masaže i fitness trening te predstavila riječkog DJ-a i producenta kao iznenađenje za kraj druženja.

- Očekivao sam harmoniku, domaću glazbu - komentirao je Mauro. Milenu je iznenađenje iznenadilo, a najviše su se rasplesale upravo Mirna i Milena.

- Večer je bila baš lijepa - komentirala je Rahela, a Mauro i Tajana također su se dobro proveli.

Raspoloženje se nastavilo i tijekom ocjenjivala pa je Rahela Mirni udijelila deset bodova.

- Mislim da je cijela večer protekla jako lijepo, mislim da se Mirna zaista potrudila da nam bude ugodno i bila je vesela domaćica - komentirala je Rahela za kraj.

Tajana i Mauro su Mirni udijelili osmicu, a onda je Milena Mirni udijelila jednu od najnižih ocjena u povijesti 'Večere za 5 na selu'. Svega dva boda dala je Mirni.

- Moja ocjena je dva jer mislim da je sve ovdje fake - zaključila je Milena. 

Iako se potrudila, Mirna je završila na posljednjem mjestu sa svega 28 bodova. Hoće li tako i ostati, gledatelji će moći provjeriti već sutra u 'Večeri za 5 na selu' od 20.15 na RTL-u!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Rade Šerbedžija nam otkrio sve o novoj ulozi: 'Lijepo je glumiti na svom zagrebačkom jeziku...'
24SATA NA SETU 'VELIKOG PERICE'

Rade Šerbedžija nam otkrio sve o novoj ulozi: 'Lijepo je glumiti na svom zagrebačkom jeziku...'

Šerbedžija u 'Dnevniku velikog Perice' glumi glazbenog menadžera. 'To je na neki način 'nasljednik' Ernesta Fulira iz filma, kojeg je igrao veliki Relja Bašić', rekao je glumac za 24sata

Zvijezde za 24sata o nagradi za Lasagnu: '50.000€ je bijedno i malo! Što danas možete s time?'
DONIRAO SVE BOLNICAMA

Zvijezde za 24sata o nagradi za Lasagnu: '50.000€ je bijedno i malo! Što danas možete s time?'

Grupa Riva je dobila ručne i zidne satove, Tonči Huljić za 24sata kaže da nije iznenađen Markovom donacijom, a Mrle iz Leta 3 smatra da najviše naje*u sportaši
Svećenik opleo po Severini, ona mu odgovorila: 'Ja sam samo imala dobar seks. Želim ti isto'
REAGIRALA NA NEGATIVAN KOMENTAR

Svećenik opleo po Severini, ona mu odgovorila: 'Ja sam samo imala dobar seks. Želim ti isto'

Nakon što je Severina pozvala pratitelje da potpišu peticiju za pravo na pobačaj, našla se na meti negativnih komentara