Show

Komentari 15

Gledatelji našli grešku: U najavi su otkrili da je pobijedio Fabijan

Gledatelji našli grešku: U najavi su otkrili da je pobijedio Fabijan

Najava finalne emisije vrtjela se danima prije. Svi koji su malo pozornije pratili mogli su zaključiti tko će biti proglašen najboljim u ovoj sezoni i ne gledajući tu epizodu

Fabijan Pavao Medvešek (27) pobjednik je šeste sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato', a tu informaciju gledatelji su saznali u nedjelju u finalnoj, 16. epizodi. Ipak, dio gledatelja tvrdi da su znali tko će odnijeti titulu najboljeg i prije nedjelje i to zbog - najave finala. 

POGLEDAJTE VIDEO: Grubnić osmislio više od 50 kombinacija za dame u showu 

Kadar u kojem voditelj Frano Ridjan i natjecatelji emisije grle pobjednika dok po njima padaju konfete, a osoba koju grle ima na glavi crni šešir,u ruci drži  kojoj drži mikrofon i vidi se dio crvenog kostima, jasno im je dala do znanja da će pobijediti Fabijan. 

Upravo je mladi glumac u finalu nosio crveni kostim izvodeći 'The Greatest Show', a transformirao se u legendarnog glumca Hugha Jackmana (52).

Gledatelji su bili razočarani jer su u najavi vidjeli tko je pobjednik pa su uslijedili komentari kako im se sada zbog toga uopće ne gleda finalna epizoda kad znaju tko će pobijediti. 

- Ne čudi me ovo jer ga favoriziraju od početka i sad su mu dali točku u kojoj će rasturiti, dok je Braić jedini dobio lošu točku - pisali su. 

Iako su favoriti otpočetka bili Fabijan i Marko Braić, koji je četiri puta bio pobjednik u ovoj sezoni, u finalu je dobio zadatak da utjelovi senzualnu latino divu Jennifer Lopez.

U ukupnom poretku na kraju je bio drugi što je razočaralo većinu gledatelja koji su svojim komentarima preplavili društvene mreže smatrajući kako je Braić pokazao najbolje transformacije u sezoni te da je on trebao biti na tronu.

Smetao im je i nastup voditeljice showa, Maje Šuput Tatarinov (41), koja je izvela pjesmu 'Daljina', a mnogi su joj zamjerili to što je pjevala na playback.

Najčitaniji članci