Obavijesti

Show

Komentari 5

Gledatelji nezadovoljni finalom: 'Šarić i Lara su bili puno bolji...'

Gledatelji nezadovoljni finalom: 'Šarić i Lara su bili puno bolji...'
9

Nakon što su voditelji proglasili pobjednika devete sezone showa, na društvenim mrežama počeli se raspravljati je li ishod pošten ili nije. Šarićevi i Larini fanovi tvrdili su da se dogodila nepravda

VIDEO

Finale showa 'Zvijezde pjevaju' sinoć se emitiralo uživo, za razliku od ostalih prikazanih epizoda koje su unaprijed snimane tijekom ljeta. Bio je to trenutak da snage odmjere dva najbolja para; Marko Kutlić i Arija Rizvić te Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo. Pjevali su dvije pjesme koje su već imali prilike izvoditi tijekom sezone, a treća je bila premijerno izvedena. Upravo ona je, ako je suditi prema komentarima žirija, ali i vjernih gledatelja, presudila i odlučila o pobjedi. 

POGLEDAJTE VIDEO: Barbara Kolar u '24 pitanja'

Pokretanje videa...

12:10

Ivan i Lara pjevali su tako 'Human' kantautora Rag'n'Bone Mana, hit Ilana Kabilja 'Kad nema ljubavi' te za kraj, Massimovu 'Iz jednog pogleda', ali na malo drugačiji način.

Četveročlani žiri kojeg čine Danijela Martinović, Mirela Priselac RemiJurica Pađen i Marko Tolja komentirali su izvedbe kao i inače. 

- Moram priznati da se u niti jednom trenutku nije čuo Massimo i po meni to znači da ste uspjeli - konstatirao je Tolja. 

S druge strane, Arija i Marko rasplesali su se na 'Disco Inferno' The Trammpsa pa su zapjevali 'Budi moja voda' riječkog benda Laufer te 'Feeling Good' glazbene ikone Nine Simone. Žiri je bio oduševljen izvedbom, a Remi je zaključila da se na kraju mora pokazati maksimum, što su, po njezinu mišljenju, Arija i Marko i učinili. 

Barbara Kolar (50) i Duško Ćurlić (52) vodili su nas kroz program, imali dugu pauzu prilikom proglašenja pobjednika kako bi postigli dramatičnost, a onda su proglasili Ariju i Marka pobjednicima devete sezone. Kao što to inače biva, dežurni dušobrižnici na društvenim mrežama počeli su komentirati ishod finala. 

- Ne mogu vjerovati. Pa je ne mogu doći sebi. Iskreno, bolji su bili Šarić i Lara, koju obožavam, obožavam njen vokal, bili su i Arija i Marko dobri, ali ne za pobjedu. Ovo mi je baš teško sad palo - komentirala je jedna pratiteljica, a druga se složila pa nadodala: 

- Kroz cijelu emisiju Šarić i Lara su bili bolji, ali u finalu sa zadnjom pjesmom su bili bolji Arija i Marko. Ali samo u ovoj zadnjoj emisiji. Tako da, ukupno, trebali su pobijediti Šarić i Lara, ali eto. Čestitam im...

Naravno, bilo je i onih koji su bili zadovoljni što je njihov par proglašen najboljim.

Danijela: 'Prve ovacije dobila sam s 14 godina kao zamjena'
Danijela: 'Prve ovacije dobila sam s 14 godina kao zamjena'

- Ma nemojte tako, bilo je savršeno finale, oba para su jednako fantastična, imali su prekrasne izvedbe! Stvarno nije moglo bolje. I Remi je rekla da je ovo najbolje finale - zaključila je jedna gledateljica. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ‘FIRME’ I SUDJELUJTE U NAGRADNOM NATJEČAJU U KOJEM MOŽETE OSVOJITI MOBITEL:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...