Show

Komentari 19

Gledatelji: 'Siniši su namjestili pobjedu, a Orsag i Valentić su trebali u finale, nije pošteno...'

Gledatelji: 'Siniši su namjestili pobjedu, a Orsag i Valentić su trebali u finale, nije pošteno...'

Gledatelji u komentarima pišu kako je pobjeda Siniše Ružića u sinoćnjoj emisiji zabavnog showa bila namještena, a mnogi se bune jer Marina Orsag nije ušla u finale. Smatraju kako je i Valentić zaslužio više ocjene

U sinoćnjoj emisiji zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pobjedu je odnio Siniša Ružić (51) koji je u izdanju Petra Graše (44) imitirao spot pjesme 'Fritula'. Igor i Nives pohvalili su ga i poručili mu kako je doista uspio 'skinuti' Grašu.

POGLEDAJTE VIDEO:

U 15. emisiji saznali smo i imena finaliste. Natjecanja za pobjednika šeste sezone nastavlja se samo za Marka Braića (29), Nedu Parmać (35), Fabijana Pavla Medvešeka  (27) i Lu Jakelić (26). Manje od tjedan dana dijeli nas od velikog finala showa, no priliku za mogućeg pobjednika ipak nije dobio Siniša koji je sinoć pobijedio. No nakon pobjede u transformaciji Petra Graše gledatelji su komentirali kako je pobjeda Siniše bila namještena.

- Ovaj put se vidjelo da je zbilja namješteno, najbolji su bili Fabijan i Lu, ali Siniša ne. Morali su mu pustiti da i on jednom bude pobjednik - jedan je od komentara nakon emisije. 

No iako smatraju da je pobjeda namještena, mnogi su se složili kako je Siniša bio odličan u svojoj ulozi te da je pobjedu zaslužio.

- U svakoj sezoni svi pobjeđuju. Sve sezone su humanitarnog karaktera tako da se ne bi trebali zamarati namještanjem. I nek su 'Fritule' pobijedile! - komentirao je jedan od gledatelja, dok je drugi dodao:

- I neka je namješteno, zaslužio je! Fabijan je bio top, ali ovo je pošteno prema Siniši. Bilo je već puno namještenih pobjednika. Božić je, radujte se i ne 'brundajte' ovdje - stao je gledatelj u obranu Siniši nakon komentara kako nije trebao pobijediti. 

A osim Sinišina nastupa, brojni komentari nizali su se zbog odabira finalista. Mnogi smatraju kako su u finale umjesto Marka, Nede, Fabijana i Lu trebali ići drugi kandidati. 

- Tko je u finalu? Vidim da Marina nije. Nisam njezin obožavatelj, ali nije pošteno. Marina je kroz emisije puno bolja od Nede. I onda ona ispadne, a Neda ide u finali - pisali su gledatelji, koji smatraju kako je u finale trebala ići i Marina Orsag.

A mnogi su se pobunili na niske ocjene koje dobiva Mario Valentić (40).

- Apsolutni pobjednik je Mario Valentić, a svima ostalima je ovo struka ili zamalo struka. On se bavi drugim poslom, stoga su njegovi napori najveći i najrespektabilniji. Ne mogu vjerovati da netko nije upozorio žiri da mu ne daju stalno najniže ocjene. Baš nekorektno, vidi se da se Mario odavno prestao dobro osjećati u ovome. Ovo nimalo nije lijepo niti realno - pisali su gledatelji. 

 

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci