Obavijesti

Show

Komentari 6

Gledatelji složni: 'Tomislave, bio si favorit, zaslužio si pobijediti'

Gledatelji složni: 'Tomislave, bio si favorit, zaslužio si pobijediti'
7

Prije troboja farmere je posjetio mentor Jure kako bi se oprostio s njima. Farmeri su mu predali zastavu, ali i otpjevali pjesmu koju su skladali samo za njega

Sedma sezona 'Farme' sinoć je završila i saznali smo da je u troboju s Dorom i PrinceomTomislav Pavlović bio bolji. Kući je tako ponio 500.000 kuna. Gledatelji koji su pratili ovu emisiju pohitali su na društvene mreže ostaviti svoj komentar i reakciju na pobjednika. Ako je suditi prema komentarima, gotovo svi su navijali za Tomislava. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

- Bravo, Tomo, bio si moj favorit - napisao je jedan pratitelj, a drugi se složio pa dodao: 

- Otpočetka sam navijao za tebe. Zasluženo. Sad uživaj kući s obitelji. 

Ipak, bilo je onih koji su čestitali Tomislavu na pobjedi, ali isto tako smatrali da nije pošteno što je pobijedio. 

- Izgubio je u dvoboju i vraćen je na Farmu. Nije fer zbog onih koji su prije njega ispali i nisu imali prilike vratiti se... Osim sada na kraju, čime su to zaslužili Tomo, Adrijana, Silvio, Josip, Zdenka i Maja, a ostali ne? - pisali su. Ispod tog komentara uslijedila je mala rasprava, ali vjerni gledatelji brzo su gospođi objasnili da je u krivu. 

- Tomislav nije nikad izgubio u dvoboju, njemu su farmeri dali najviše kamenja, samo zbog toga jer je Mia pitala tko im je najveća prijetnja, zbog toga je otišao u onu tajnu kuću - pojasnili su joj. 

U finalnom dvoboju superfinaliste dočekao je poligon u kojemu su najprije morali prepiliti dasku, a potom se s njom poslužiti kako bi prešli most sastavljen od konopa. Sa svakim prelaskom mogli su prenijeti po jednu lopticu, a pobjednika je odlučio finalni ručni poligon gdje se Tomislav pokazao kao farmer čeličnih živaca i mirne ruke te tako jedini uspio balansirajući sve tri loptice utjerati u pripadajuće rupice.

Tomislav je pobjednik Farme, kući je odnio 500.000 kuna
Tomislav je pobjednik Farme, kući je odnio 500.000 kuna

- Čuo sam odmah izjavu svog sina koji je rekao: 'Pobijedit ćeš tata' i ta slika mi se stvorila prva pred očima. Sutra ću doći doma točno onako kako sam htio - poručio je Tomislav.