Obavijesti

Show

Komentari 7

Gledateljima 'Večere' sviđa se primoštenska ekipa: 'Sviđa mi se nova sezona, dobra je ekipa'

Gledateljima 'Večere' sviđa se primoštenska ekipa: 'Sviđa mi se nova sezona, dobra je ekipa'
8

Antonio je 'otvorio' novu sezonu 'Večere za 5 na selu', a gledatelji ispred malih ekrana komentirali su kako je nova ekipa iz Primoštena zabavna i vesela. Neki su se osvrnuli i na dlaku koju je Danijela pronašla u jelu

U ponedjeljak navečer u 'Večeri za 5 na selu' kuhao je Antonio Nižić (50) iz Primoštena, koji je za svoja ukusna jela i veselu atmosferu dobio 34 boda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Antonio je ponudio goste aperitivom, a svi su pohvalili fritule koje je poslužio uz piće dobrodošlice. Nakon toga, za predjelo je poslužio tjesteninu s bobom i pancetom.

Kandidatima je zasmetalo što uz jelo nije odmah poslužio piće, a jednu od kandidatkinja, Danijelu, najviše je zasmetalo što je u glavnom jelu pronašla dlaku.

Iako je Danijela pronašla dlaku ostali kandidati bili su zadovoljni.

Nakon večere svi su zapjevali, domaćin im je podijelio domaće kapare koje je sam napravio, a potom im se pridružila klapa i nastavili su s pjesmom.

Antonio u 'Večeri' zatajio da mu je supruga napravila desert, a Danijela u jelu pronašla dlaku...
Antonio u 'Večeri' zatajio da mu je supruga napravila desert, a Danijela u jelu pronašla dlaku...

Antonio je 'otvorio' novu sezonu 'Večere za 5 na selu', a gledatelji ispred malih ekrana komentirali su kako je nova ekipa iz Primoštena zabavna i vesela. Neki su se osvrnuli i na dlaku koju je Danijela pronašla u jelu. 

Neki misle da je možda njena, a neki su komentirali kako bi odmah tražili drugi tanjur.

- Sviđa mi se nova sezona - priznao je jedan korisnik Facebooka.

- Nije loša ekipa - nadodao je drugi.

- Ufff kad nađem dlaku, bacam sve skupa s tanjurom u smeće.. Ja osobno ne bi nastavila jesti... Tražila bi drugo - osvrnuo se jedan korisnik.

- Bilo je simpatično...možda malo šlampavo - napisao je jedan od gledatelja.

- Kad je našla dlaku nije je trebala prenositi preko tanjura na drugu stranu, trebala je samo spustiti ispod stola - našalio se jedan gledatelj.