Show

Komentari 21

Gledateljstvo složno: 'Darijo je zaslužio bolje ocjene. Zanimaju nas Danijelina jela puna boja'

Gledateljstvo složno: 'Darijo je zaslužio bolje ocjene. Zanimaju nas Danijelina jela puna boja'

Iako su se svi složiti da je predjelo bilo jako lijepo servirano, Andrijana je komentirala da je bilo i prejednostavno, a nije bio oduševljen ni Marin. Složile su se s time i Marela te Danijela

Nadam se da će se posramiti sebe i svojih komentara kada se budu vidjeli, pišu gledatelji na društvenim mrežama nakon što su čuli komentare kandidata u 'Večeri za 5 na selu'. U srijedu navečer kuhao je automehaničar i vozač Darijo Vuković (44), koji nije impresionirao ekipu i dobio je svega 28 bodova te završio na posljednjem mjestu.

Poslužio je gostima tradicionalnu dalmatinsku večeru, no jelovnik ih se i nije dojmio. Od hrane im je milija bila atmosfera, a iako je za istu Darijo dobio pohvale, nije ga to spasilo od posljednjeg mjesta. Gledateljima je zasmetalo što je dobio niske ocjene. 

- Lik je odličan i simpatičan. Večera je bila barem za 9 - isticali su pa dodali: 

- Najgora ekipa do sada... Marela je jedina oke osoba, a onu Hercegovku ne mogu slušati. Ponižava druge svojim jadnim komentarima. 

Iako su se svi složiti da je predjelo bilo jako lijepo servirano, Andrijana je komentirala da je bilo i prejednostavno, a nije bio oduševljen ni Marin. Složile su se s time i Marela te Danijela. Stigla je potom na stol i 'Bijelo-narančasta tajna', odnosno punjena piletina s restanim krumpirom.

- Vizualno mi je na tanjuru nedostajalo zelenila - dodala je Marela. 

- Opet mi je nedostajala ta boja na tanjuru - komentirala je glavno jelo Danijela, što je komentirala i Marinu, koji je kuhao u ponedjeljak. Zbog toga su gledatelji komentirali: 

- Baš me zanima u petak sve te boje koje će biti prezentirane na tanjuru!

 

 

 

Najčitaniji članci