Obavijesti

Show

Komentari 2

Glišić i Bilman na štulama: I mi sada živimo na visokoj nozi...

Glišić i Bilman na štulama: I mi sada živimo na visokoj nozi...
6

Zajedno s poslovnim savjetnikom i nekadašnjim najstrožim članom žirija showa 'Plesa sa zvijezdama' Davorom Bilmanom (40), Jelena uvježbava hod na štulama

VIDEO

Moram uvijek imati nekoga tko će mi priskočiti u pomoć jer me hvata panika od visine. A kolega Bilman izgleda kao da je izašao iz filma 'Avatar', našalila se voditeljica i manekenka Jelena Glišić (29).

Zajedno s poslovnim savjetnikom i nekadašnjim najstrožim članom žirija showa 'Plesa sa zvijezdama' Davorom Bilmanom (40), Jelena uvježbava hod na štulama za HTV-ov televizijski show 'Ja to mogu'.

- Sve mi je jako klimavo na tim ogromnim štulama. Ja sam na kraju dobio najniže štule koje su najgibljivije i vrlo nezgodne za stajati. Mala je površina i federiraju. Ipak, još nisam pao, da pokucam o drvo - rekao je Bilman. 

Jelena koja je dobila nešto veće štule od kolege smatra da je ovo njezin najteži zadatak u showu.

- Moram biti dosta koncentrirana i snažna u nogama. Štule imaju zglobiće koji me bacaju na sve strane pa jedva uspijem održati ravnotežu - rekla je Glišić. Bilmanu je prethodni zadatak u kojem je morao plesati oko šipke bio ipak teži.

- Imam manje modrica nego dok sam plesao oko šipke i, nasreću, sad me bole samo noge, a prošli tjedan me boljelo cijelo tijelo od zahtjevne točke koju sam izveo - kaže Davor.

Svi koji 12. prosinca žele biti u studiju HTV-a mogu se prijaviti na 24sata.hr. Ispunite obrazac ispod teksta na našem portalu, a žiri će odabrati desetero sretnika koji će dobiti ulaznice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu