Obavijesti

Show

Komentari 8

Gluma 'otvara vrata': Janine je u politici, a John snimio album

Gluma 'otvara vrata': Janine je u politici, a John snimio album
17

U posljednje 23 godine, otkako je snimanje serije završilo, zvijezde 'Života na sjeveru' imale su razne angažmane, a neki od njih su djelomično zanemarili glumu te promijenili profesiju

VIDEO

Američka dramska serija 'Život na sjeveru' emitirala se od 1990. do 1995., a hit je i godinama poslije. Od prve sezone gledanost je bila velika, ali je nakon četvrte počela padati što je rezultiralo da šesta sezona bude ujedno i posljednja. Seriju su obilježili Rob Morrow (56), Janine Turner (55), John Corbett (57), Barry Corbin (78), John Cullum (88), Cynthia Geary (53), Darren E. Burrows (52), Elaine Miles (58), a ponovno ćemo imati priliku gledati ih u istoj seriji.

O oživljavanju serije pričalo se već duže vrijeme, a glumci su izjavili kako bi svi željeli povratak. U posljednje 23 godine, otkako je snimanje serije završilo, zvijezde 'Života na sjeveru' imale su razne angažmane, a neki od njih su promijenili i profesiju. 

ROB MORROW

U seriji je glumio liječnika Joela Fleischmana, a sa snimanja je počeo izostajati zbog problema s produkcijom i glumačkim ugovorima. Ostvario je neke značajnije uloge poput agenta Dona Eppsa u seriji 'Zakon brojeva'.

USA - Screening Of National Geographic Channel

Također, pojavio se i u nekoliko epizoda 'Američke kriminalističke priče'. Uz to, osnovao je i svoj bend, a sada je izjavio da je spreman vratiti se omiljenu seriju.

JANINE TURNER

U 'Životu na sjeveru' glumila je Maggie O'Connell, a ta joj je uloga došla kao šlag na torti. Prije toga bila je sestra Demi Moore (56) u seriji 'General Hospital', ali je odustala od glumljenja 'lijepih i površnih' djevojaka. Njezina odluka rezultirala je time da je ostala bez novaca pa ju je Maggie vratila u život.

2012 Republican National Convention

Jednu od glavnih uloga imala je u filmu 'Alpinist' uz rame Sylvesteru Stalloneu (72). Iako nije izbacila glumačku karijeru iz svog života, glavna joj je zanimacija politika. Osnovala je organizaciju 'Constituting America' čiji je cilj educiranje Amerikanaca o Ustavu SAD-a. Također, Janine je bila zaručena za Aleca Baldwina (60), ali su otkazali vjenčanje i prekinuli.

JOHN CORBETT

Snimio je puno reklama prije nego je ostvario prvu glumačku ulogu, a serija 'Život na sjeveru' ubacila ga je 'u igru'. Glumio je radijskog voditelja Chrisa Stevensa, a nakon toga poslovi su se samo nizali. Glavnu ulogu imao je u 'Moje grčko vjenčanje', a u seriji 'Seks i grad' jedno vrijeme je glumio dečka Sarah Jessice Parker (53).

The 26th Annual Movieguide Awards Faith And Family Gala - Los Angeles

Osim što je glumac, John je i country pjevač. Snimio je albume 2006. i 2013., a već duže vrijeme je u vezi s Boo Derek (62) koja se pojavila u spotu za jednu od njegovih pjesama. Nije poznato hoće li Corbett ponovno glumiti u 'Životu na sjeveru', ali jedan je od producenata

BARRY CORBIN 

U seriji je glumio bivšeg astronauta Mauricea Minnifielda, ali ga slobodno možemo zvati šerifom jer je većinu svoje karijere upravo tu ulogu imao u raznim projektima. Osim toga, pojavio se u i serijama 'Tree Hill' i 'Moderna obitelj'. Bilo ga je svuda i napravio je svašta.

FOREGROUND: CELIA WESTON, SOFIA VERGARA, ED O

Kada je došao na audiciju za 'Život na sjeveru', odlučio je da će napraviti nešto drugačije. Ušao je u prostoriju, bacio scenarij na pod i počeo raditi sklekove. Kad je završio, pokupio je scenarij, zahvalio se i otišao, a zatim je dobio ulogu Mauricea. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu