Obavijesti

Show

Komentari 1

Glumac Otokar Levaj isplazio jezik kao slavni fizičar Einstein

Glumac Otokar Levaj isplazio jezik kao slavni fizičar Einstein
8

Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama

VIDEO

Zgodna je dosjetka s naslovnicom na kojoj je genijalni znanstvenik kao ilustracija života glumca u mirovini. Kao dijete maštao sam da postanem znanstvenik, a u životu se nisam dovinuo niti do uloge Grabancijaša Dijaka, rekao nam je Otokar Levaj (79). Bez problema je pristao isplaziti jezik za naslovnicu Cafea. Baš kao slavni fizičar Albert Einstein tog 14. ožujka 195. kad se vraćao s proslave 72. rođendana, sav iznerviran paparazzima.

U velikom intervjuu glumac se prisjetio mladosti, glumačkih početaka, tko mu je dao najveći honorar u karijeri, ali i života u Americi, u kojem uživa s trećom suprugom Dunjom.

Televizijska serija "Better Call Saul"

Stvari su savršeno sjele na svoje mjesto u finalu šeste, posljednje sezone ‘Better Call Saula’. Priča koja je počela ‘Breaking Badom’ 2008. dobila je svoj kraj s nužnom mrvicom iskupljenja.  Nakon završetka šeste sezone 'Saula' možemo s pravom reći da su kreatori Vince Gilligan i Peter Gould nadmašili sami sebe.

LMKMEDIA_HOUSE_OF_DRAGON-SERIES-LMK110-30

Fanovi 'Igre prijestolja' konačno mogu odahnuti. Na HBO Maxu 21. kolovoza kreće ‘Zmajeva kuća’ koja prati događaje 200 godina prije radnje u ‘Igri prijestolja’ o sukobu nasljednika Viserysa I Targaryen. Sudeći prema prvim fotografijama, trebalo bi biti dobro.

Nakon pet osvojenih Srca Sarajeva za 'Područje bez signala', porazgovarali smo s njezinim redateljem Daliborom Matanićem, koji se već bacio na nove projekte.

Ana de Armas stars as Marilyn Monroe in 'Blonde'

Za desetak dana novi filmski festival. Onaj glasoviti u Veneciji, na kojem će se premijerno prikazati Netflixov film 'Blonde'. Holivudsku ikonu Marilyn Monroe utjelovila je Kubanka Ana de Armas. Kritike na njezin izgled i naglasak ne prestaju, ali Jamie Lee Curtis najbolje ju je obranila uz riječi: 'Ana de Armas nova je Sophia Loren'.

Zagreb: Glumci iz Joomboosove serije Outsideri

U vremeplovu se prisjećamo Mirjane Majurec. Da bolest nije bila jača, glumica bi 23. kolovoza proslavila 70. rođendan. I taj okrugli bi sigurno proslavila sa stilom, kako nam je rekao njezin sin Luka Vidović. Iluzionist se zaokupio poslom samo da ne misli na to što je ostao bez nje u travnju.

Zagreb: Presnimke fotografija iz privatnog albuma Mirjane Majurec
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine