Show

Komentari 0

Glumac razotkrio misterij smrti vlastite majke nakon više od pola stoljeća - ubio ju je dečko!

Glumac razotkrio misterij smrti vlastite majke nakon više od pola stoljeća - ubio ju je dečko!

Glumcu je bilo čudno to što je majčin partner rekao da je čistio pištolj dok je Dylanova majka Diana radila večeru, a onda je rekao da je ipak počinila samoubojstvo. Zato je 2011. opet pokrenuta istraga

Američki glumac Dylan McDermott (59), najpoznatiji po ulozi detektiva u seriji 'Zakon i red', ostao je bez majke prije 54 godine, a sada je, nakon više od pola stoljeća, riješio misterij njezina ubojstva. Diane je smrtno stradala nakon što je ustrijeljena u veljači 1967. godine. Njezin sin tada je imao pet godina, a iako nije vidio pucnjavu, bio je glavni svjedok u slučaju. 

An Evening in China with WildAid - Beverly Hills

Mamin dečko, ovisnik o heroinu, John Sponza, izbacio ga je u dvorište, a Dylan je nakon toga čuo pucanj. Majka je ubrzo preminula, ali Dylan je to saznao godinu dana kasnije jer ga je baka htjela poštedjeti patnje. Policija je napisala da se radi o nesretnom slučaju i kao takav se slučaj vodio nekoliko desetljeća.

Dylan je 2011. zatražio da se ponovno pokrene istraga. Bilo mu je čudno to što je Sponza tvrdio da je čistio pištolj dok je Diana radila večeru, a onda je rekao da je ipak počinila samoubojstvo. Problem je u tome što je bila dešnjakinja, a rana koja ju je usmrtila nalazila se na lijevoj strani potiljka pa je bilo nemoguće da je sama sebi oduzela život.

2013 CBS Upfront - New York

Službeni dosjei i fotografije iz tog perioda izgubili su se ili nestali, a Sponza je pet godina nakon smrti Diane pronađen mrtav u prtljažniku auta u Massachusettsu pa njega nije bilo moguće ispitati. Ipak, kad su se ispitali zaštićeni svjedoci i kad su se pregledali isječci iz medija, detektivi su shvatili da je Sponza bio ubojica, ali su i spoznali da je policija zataškala njegovu umiješanost. 

USA - "American Horror Story" 100th Episode Celebration - Los Angeles

Doznalo se da je Sponzin tata bio čuvar u zatvoru i da je sina izvlačio iz problema konstantno, a bio je i policijski doušnik. Policija je za medije otkrila zašto je glumac tek nakon toliko godina odlučio istražiti njezinu smrt. 

- Da bih preživio i dospio ovdje gdje je danas, morao je taj trenutak zakopati duboko u sebe. Rekao je da je tek nedavno došao do točke kada može kroz sve ponovno prolaziti - istaknuli su za medije.