Show

Komentari 5

Glumica drastično promijenila izgled nakon teške dijagnoze

Glumica drastično promijenila izgled nakon teške dijagnoze

U promjeni imidža morao joj je pomoći 7-godišnji sin pošto glumica puno stvari više ne može sama zbog opake bolesti

Nakon što je prošle godine otvoreno progovorila o dijagnozi multiple skleroze, zbog čega je pauzirala karijeru i snimanja, Selma Blair (46) redovno izvještava pratitelje o svojem zdravstvenom stanju. Tako je objavila fotografiju na kojoj joj sin Arthur Saint (7) pomaže ošišati se na skroz kratko. 

- Prekrasno izgledaš. I sama sam nedavno obrijala glavu i jako je opuštajuće - samo je jedan od brojnih komentara podrške koje su joj obožavatelji napisali. 

USA - Paramount Network Launch Party - West Hollywood

Glumica svojedobno nije ni pomislila da je bolesna već da je samo iscrpljena i umorna, ali kad je išla na brojne pretrage saznala je pravo stanje. Iza nje su brojne terapije, a uspjela se pojaviti na posljednjoj dodjeli Oscara gdje je crvenim tepihom prošetala koristeći štap jer nije u mogućnosti samostalno hodati. Bolest ju je prikovala za krevet te se više nije mogla brinuti o sinu. 

Vanity Fair Oscar Party

- Osjećam se jako bolesno. Povraćam i sve ostale stvari koje nije pristojno spominjati. Moj sin je pobjegao od mene. Trebala sam ga odvesti u školu. Liječnički tretmani su uzeli svoje. Moram izdržati sve ovo. Svi mi. Ovo će proći. Ovo je poruka svim majkama i očevima koji gledaju svoju djecu koja boluju i nadamo se da će biti bolje. Uz vas sam. Drago mi je što se ovo događa meni, a ne mom djetetu. Više ni ne mogu zamisliti da se osjećam bolje. A još uvijek je jutro. Preživjet ćemo - napisala je nedavno glumica na društvenim mrežama.

Njezin sin sve više je svjestan njezinog zdravstvenog stanja te se često ne zna nositi s tim, a to joj najteže pada, kazala je glumica. 

JAVNOST OPET ŠOKIRANA: Kraljica ne dolazi na krštenje sina Meghan i Harryja?

Najčitaniji članci