Obavijesti

Show

Komentari 7

Glumica iz 'Pune kuće' posvetila Bobu Sagetu dirljivu objavu: Ovakvu bol još nisam osjetila...

Glumica iz 'Pune kuće' posvetila Bobu Sagetu dirljivu objavu: Ovakvu bol još nisam osjetila...
4

Candace je u sitcomu glumila Bobovu kćer D. J. Tanner, a uz seriju je i odrasla. U emotivnoj objavi objasnila je koliko je bila bliska s Bobom i toliko su se voljeli

VIDEO

Glumica Candace Cameron Bure (45) glumila je uz Boba Sageta u 'Punoj kući' gdje su bili otac Danny i kći D. J. Bob je preminuo u nedjelju, a kolege glumci od tad se na društvenim mrežama opraštaju od voljenog glumca. Candace je nakon nekoliko objava napisala poduži opis uz njihovu fotografiju na Instagramu.

- O, Bobe. Zašto si nas morao tako brzo napustiti? Svi smo mi kao obitelj, ali ti si bio naše ljepilo. Ljepljivo, neuredno, mekano, slatko, simpatično ljepilo. Obilježio si moje djetinjstvo, moje tinejdžerske godine i ostatak života. Naučio si me duboko osjećati u tako mladoj dobi. Nikada se nisi bojao ili sramio dijeliti svoje emocije, plakati, voljeti, smijati se i to naglas izgovoriti. Uvijek smo bili tako duboko povezani od dana kada smo se upoznali kada sam imala 10 godina. Nisi bio samo kao otac, već jedan od mojih najbližih prijatelja u životu - započela je emotivnu objavu Candace.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

serija prijatelji 01:24

Candace je opisala njezin i Bobov odnos te koliko su bili bliski.

- Ovakvu bol još nisam osjetila. Volim te, volim te, volim te. Znao si to. Znala sam ja to. Ali moram ponoviti. Želim još jedan zagrljaj. Želim još jedan smijeh. Želim još jednom zakolutati očima na tebe. Uvijek si bio tako zaštitnički nastrojen prema meni i brinuo si se za sve.  Bio si najbolji. Bio si... Bob. Nikada neće biti nitko poput tebe. Voljela bih da možeš vidjeti izljev ljubavi kojeg su ti svi uputili. Ostavio si ogromnu količinu ljubaznosti, suosjećanju, odanosti, velikodušnosti i ljubavi. Neću ti reći zbogom jer nikad nećeš napustiti moje srce. Čak i s ovom divovskom suzom u njemu - zaključila je.

Obdukcija potvrdila: Bob Saget nije umro zbog droge ni nasilja
Obdukcija potvrdila: Bob Saget nije umro zbog droge ni nasilja

Glumci su se upoznali na setu 'Pune kuće' prije 35 godina, a Candace je istaknula kako joj ni tih 35 nije bilo dovoljno.

Sa svojim je pratiteljima podijelila niz objava s Bobom, na kojima se vidi koliko su se voljeli još od njezinog djetinjstva. 

Podsjetimo, Bob je umro u 66. godini, a potvrđeno je da smrt nije bila nasilna niti je uzrokovana opijatima. Glumca i komičara pronašli su u hotelskoj sobi tijekom turneje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin