Glumica iz serije Zlatni Kavez | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 1

Glumica iz serije koja obara sve rekorde gledanosti: 'Na setu je ponekad jako hektično i teško'

Glumica iz serije koja obara sve rekorde gledanosti: 'Na setu je ponekad jako hektično i teško'
3

Beril se glumom počela baviti 2019. godine, a s ovom ulogom otvorila si je vrata za buduće uloge. Ispričala je kako izgleda atmosfera na snimanju i kakvi su komentari publike

VIDEO

Serija 'Zlatni Kavez' postigla je veliki uspjeh u Hrvatskoj. Glumica Beril Pozam (27) u seriji je poznata kao Suna, a slavu je stekla baš u ovoj seriji. Rođena je u Istanbulu, a glumom se počela baviti 2019. godine. Kako kaže, i sama obožava seriju 'Zlatni Kavez'.

Karijera poslije nogometne? Messi se pojavio u TV seriji
Karijera poslije nogometne? Messi se pojavio u TV seriji

- Kada gledam 'Zlatni kavez' kao gledatelj, ono što mi privlači pažnju, prvo je naravno jako zanimljivo da je to istinita priča. Postaneš znatiželjan oko cijele priče. A onda kada upalim televizor i gledam ju, vidim da sve leži u detaljima. Umjetnost, svjetlo, kinematografija, režija, gluma...Sve je napravljeno tako profesionalno. Svi se odnose s toliko poštovanja prema poslu i kolegama da to možete vidjeti preko ekrana. Reflektiraju to na publiku. Kao gledatelj to bi privuklo moju pažnju - rekla je Beril za In Magazin.

Beril je otkrila i što je najviše veseli na setu.

- Svaki dan kada dođem na set, vidim sjaj u očima, vidim nasmijana lica. Ponekad radimo u teškim uvjetima, ponekad je jako hektično...Ali uvijek podupiremo jedni druge, skidamo teret jedni drugima s leđa. Pričamo, pijemo čaj i kavu. Mislim da su ti razgovori neprocjenjivi - otkrila je.

RTL uvodi izmjene u programu: Direkt će se emitirati ranije, a dolazi i nova dramska serija...
RTL uvodi izmjene u programu: Direkt će se emitirati ranije, a dolazi i nova dramska serija...

Beril u seriji utjelovljuje Sunu, Sejraninu sestru. Suna se ne usuđuje suprotstaviti ocu i strogim pravilima koje im je nametnuo. Kada je otac proda za udaju, Suna uz pomoć sestre bježi od kuće u utočište obitelji Korhan.

- Imala je vrlo težak život. Dok ne ode u Istanbul. Ali težak život se nastavlja i u Istanbulu. Ali mislim da joj je tamo um bistriji. Kad sam se pripremala za ulogu mislila sam, i dalje to mislim, iako Suna ima obitelj, osjeća se kao siroče. Jedina osoba od koje osjeća toplinu obitelji je sestra, od drugih to ne osjeća. Mislim da je njezin najveći dar imati obitelj - priča glumica. 

Serija obara sve rekorde, a na Novoj TV dosad je dosegla preko 1.7 milijuna gledatelja.

- Gledatelji iz drugih zemalja prelaze jezičnu barijeru. Prate seriju koja nije na njihovom jeziku, svaki tjedan. To je dragocjeno. Ali kada maknete jezik, ono što ostaje su oči, osjećaji, ton glasa. Svi se nađemo na jedinstvenom mjestu - kaže Beril. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu