Obavijesti

Show

Glumica je na početku karijere bila žrtva zlostavljanja: 'Skidam kapu ženama jer su progovorile'

Glumica je na početku karijere bila žrtva zlostavljanja: 'Skidam kapu ženama jer su progovorile'

U lavini svjedočanstava zlostavljanih žena koju je pokrenula srpska glumica Milena Radulović i Helena je odlučila progovoriti i opisati svoje iskustvo te kako se osjećala saznavši što su prolazile druge žene

VIDEO

Helena Minić Matanić, poznata pulska glumica, je za IN Magazin Nove TV ispričala kako se snašla u obiteljskom životu, ali i o neugodnoj situaciju koju je proživjela na početku karijere, ali da o njoj nije pričala prije istupa srpske glumice Milene Radulović koja je  pokrenula lavinu svjedočanstava zlostavljanih žena.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatske glumice o zlostavljanju

Pokretanje videa...

Glumice i napadi 01:25

- Djeca mi daju snagu da nastavim tamo gdje sam bila. Naravno, ne tim tempom, ali mislim da je jako bitno zbog njih da ipak vide majku koja je zadovoljna - rekla je i dodala da su strahovi ogromni, a svatko tko dobije i jedno, dvoje ili petero djece zna koja količina straha ti se počinje javljati i o čemu sve misliš i koliko si paranoičan.

- Najjače mi je kad netko kaže: 'Ja to ne bih mogla'. A što ti drugo preostaje? Moraš, želiš - rekla je Helena objašnjavajući kako su petogodišnja Lola, trogodišnji Max i jednogodišnji Neo 'krivci' su za to što se zadnji put naspavala prije šest godina.

Glumica Helena Minić Matanić otkriva kada se vraća na daske koje život znače

Majka, supruga i glumica - sve je to Helena Minić Matanić. Zbog majčinstva, morala je ipak glumačku karijeru staviti na čekanje. Kad će se ponovno vratiti na daske koje život znače, s kakvim se komentarima susreće otkad je rodila treće dijete, ali i o zlostavljanju koje je proživjela u mladosti, otvoreno je razgovarala s našom Julijom Bačić Barać. 😊

Posted by IN MAGAZIN on Wednesday, March 17, 2021

Glumica je napomenula da realnost nisu Instagram i situacije sad sam negdje došla, imam crveni ruž i naočale. To je nešto dijametralno suprotno od toga.

Nada se skorašnjem povratku na kazališne daske, te objašnjava koliko joj njezin rad u znači životu. 

Minić Matanić: 'Gladovala sam studirajući glumu u Sarajevu'
Minić Matanić: 'Gladovala sam studirajući glumu u Sarajevu'

 

- Ja sam bez kreativnosti kao cvijet bez sunca i vode. Uvenula sam, trebam nešto. Spremam kazališnu predstavu, tako da sve u svoje vrijeme - najavila je.

U lavini svjedočanstava zlostavljanih žena koju je pokrenula srpska glumica Milena Radulović i Helena je odlučila progovoriti i opisati svoje iskustvo te kako se osjećala saznavši što su prolazile druge žene.

- Kad se počelo govoriti o svemu tome, moram priznati da sam ušla u neki veliki sram, a zapravo sam bila najviše ljuta na samu sebe. Zato što se nisam znala drugačije postaviti, drugačije izboriti pod cijenu ne bavljenja više nikada svojom profesijom, zauzeti se za sebe - ispričala je.

Nemili događaj se dogodio na početku njezine karijere, a smatra da je zlostavljanje prisutno u svim sferama društva te da su zlostavljači muškarci i žene. Problem, smatra, je u tome što ljudi i dalje šute. 

- Skidam kapu svakoj ženi koja je u ovom trenutku uspjela izaći sa svojom pričom van - poručila je glumica svim ženama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Joker Out za 24sata: 'Baby Lasagna napravio je raspašoj'
UOČI NASTUPA NA SEA STARU

Joker Out za 24sata: 'Baby Lasagna napravio je raspašoj'

Svojim najvećim hitovima zabavili su publiku na glavnoj pozornici, a među njima su izveli i "Carpe Diem", pjesmu s kojom su se 2023. godine predstavili na Eurosongu

Goran Bogdan o Zlatnoj palmi za 24sata: 'Ovo je ogromna stvar, svi smo presretni sad!'
VELIKI USPJEH U CANNESU

Goran Bogdan o Zlatnoj palmi za 24sata: 'Ovo je ogromna stvar, svi smo presretni sad!'

Scenarij je nastao prema istinitom događaju. Naoružani pripadnici vojske Republike Srpske su 27. veljače 1993. zaustavili vlak između Beograda i Bara te iz njega izveli 20 civila u mjestu Štrpcima kraj Višegrada
Goran Bogdan o novom filmu: 'Zbog uloge sam čitao izvješće sa suda koje ledi krv u žilama'
ISPRIČAO ZA 24SATA

Goran Bogdan o novom filmu: 'Zbog uloge sam čitao izvješće sa suda koje ledi krv u žilama'

'Čovjek koji nije mogao šutjeti' imat će premijeru na 77. Filmskom festivalu u Cannesu. Sniman je prema istinitom događaju - ubojstvu 20 nesrpskih civila u Bosni...